Primele imagini cu Nicușor Dan în concediu. Pe unde se plimbă primarul Capitalei în aceste zile (FOTO)

03 aug. 2021
480 Afișari
Primele imagini cu Nicușor Dan în concediu. Pe unde se plimbă primarul Capitalei în aceste zile (FOTO)
Primele imagini cu Nicușor Dan în concediu. Pe unde se plimbă primarul Capitalei în aceste zile (FOTO). Sursa foto: Facebook

Primarul Capitalei, Nicușor Dan, a fost surprins de fotografi în timpul concediului său. După cum se poate observa, edilul se bucură de zilele sale libere pe litoralul românesc, în stațiunea Olimp.

Nicușor Dan, actualul primar General al Capitalei, se află în concediu. Edilul a fost fotografiat în acest weekend pe litoralul românesc, mai exact în stațiunea Olimp. Acesta a fost surprins în mai multe ipostaze – plimbându-se printre șezlonguri cu telefonul la ureche, purtând o pereche de pantaloni scurți, un tricou alb și o cămașă cu mânecă lungă, descheiată, dar și la terasa unui restaurant, unde lua masa alături de mai mulți apropiați de-ai săi. Se poate observa că primarul nu era bărbierit, având o barbă scurtă, căruntă, un look neobișnuit pentru acesta.

Primele imagini cu Nicușor Dan în concediu. Pe unde se plimbă primarul Capitalei în aceste zile (FOTO)
Primele imagini cu Nicușor Dan în concediu. Pe unde se plimbă primarul Capitalei în aceste zile (FOTO).
Sursa foto: Antena 3

Nicușor Dan a participat la o ședință a CGMB de pe malul mării

Primele imagini cu Nicușor Dan în concediu. Pe unde se plimbă primarul Capitalei în aceste zile (FOTO)
Primele imagini cu Nicușor Dan în concediu. Pe unde se plimbă primarul Capitalei în aceste zile (FOTO). Sursa foto: Antena 3

Deși se află în vacanță, Nicușor Dan a participat prin intermediul unei aplicații de videoconferințe la ședința Consiliului General al Municipiului București de luni. În intervenţia online pe care a avut-o la această ședință a CGMB, Nicuşor Dan a anunţat că pe ordinea de zi a întrunirii sunt patru proiecte pentru achiziţia a nu mai puțin de 100 de autobuze electrice din fonduri europene. Dan a precizat faptul că achiziția de autobuze electrice este o promisiune neonorată de fostul edil al Bucureștiului, Gabriela Firea.

Primarul general a reamintit totodată că a semnat, în urmă cu câteva luni, contractul pentru cumpărarea a 100 de tramvaie, tot din fonduri europene. În acest context, primul tramvai din acest lot va sosi în Capitală în vara anului viitor, potrivit News.ro.

Primarul Capitalei și-a delegat atribuțiile pentru perioada 2 – 20 august

Pe data de 30 iulie, Nicușor Dan și-a delegat atribuțiile către Diana Pungă, administratorul public al Capitalei, pentru intervalul 2 – 20 august. Această cedare de atribuții vizează domenii precum resurse umane, investiţii, achiziţii, cultură, ordine publică, eproiecte cu finanţare externă, precum şi coordonarea activităţii de resurse umane a Administraţiei Străzilor Bucureşti.

De asemenea, tot la 30 iulie, primarul general şi-a delegat o serie din atribuții către Emanuela Jugureanu, director general la Direcţia Generală Economică. Prin urmare, atribuţiile edilului general sunt delegate pentru intervalul 2 – 20 august către Emanuela Jugureanu, aceste atribuţii delegate nefiind limitate în exercitarea lor.

Edilul a luat decizia delegării atribuțiilor în momentele în care va avea posibilitatea să își viziteze familia, potrivit precizărilor oferite de Primăria Capitalei. În ciuda acestui fapt, Nicușor Dan va continua să lucreze de la distanță în momentele in care va fi solicitat.

Cookies