Primele cuvinte ale victimei din Vitan:”A zis că am ieşit în faţa maşinii. Nenorocitul m-a împușcat”

de:
28 nov. 2012
1 Afișari
Primele cuvinte ale victimei din Vitan:
Luni seară, un bărbat, care se afla la volanul unui autoturism Mercedes, a fost împuşcat în cap și în piept, cu două pistoale mitralieră. Atacatorii ar fi fost surprinși de camere de supraveghere, spun surse judiciare. Victima a scăpat cu viață și este acum în stare stabilă, dar gravă. El a fost operat timp de șapte ore de o echipă formată de mai mulți specialiști. Motivul atacului ar putea fi o datorie la cămătari, dar și o confuzie de persoane.
 
Incidentul care a avut loc luni seara, pe strada Ion Morţun, din sectorul 3, a fost văzut de un martor care a povestit, pentru evz.ro, scena de groază care a avut loc în parcarea din spatele blocului B1, unde locuia victima. Acesta a spus că, puţin după ora 18.00, a auzit bubuiturile de la gloanţe: „Am crezut că sunt pocnitori. Am ieşit pe balcon şi am văzut un individ îmbrăcat în negru, care s-a urcat într-o maşină.

Nu avea cagulă pe cap, căci mi-aş fi dat seama. A fost, aşa, ca o umbră. Totul s-a întâmplat rapid. A fugit cu maşina. În parcare a rămas Mercedesul ciuruit”. Imediat după fuga maşinii, cel mai probabil un BMW de culoare neagră, cu numere de înmatriculare bulgăreşti, lângă victimă a venit un bărbat care a sunat la numărul de urgenţă 112.

„Cel împuşcat nu a ţipat prima oară când s-a tras în el, căci nu s-a auzit nimic. Pe urmă a început să urle“, a adăugat martorul. „Băiatul care vorbea la telefon, un vecin, le spunea că e un om împuşcat acolo. Cel împuşcat ţipa şi înjura. I-a spus băiatului care sunase la 112: „A zis ăla că aş fi intrat în faţa maşinii şi m-a împuşcat nenorocitul!”. Mai spunea că i-a zis ăla că i-ar fi blocat maşina în trafic, cam aşa ceva”, a adăgat martorul.

Cookies