ESENTIALHUFFLIBERTATEAȘTIRI

Primele cuvinte ale lui Valeriu Nicolae după alegeri: „Mulțumesc! Azi avem treabă prin Ferentari”

În duminica votului, Valeriu Nicolae căra mobilă cu duba pentru familiile sărace din Ferentari, acolo unde, de 11 ani, încearcă să le ofere oamenilor o viață mai bună.

Valeriu Nicolae este omul care, de 11 ani, ajută oamenii din Ferentari. Mai ales copiii, pe care îi adună de pe străzi, îi ajută să se țină de școală, să aibă ce să mănânce, să aibă unde să doarmă. După alegerile locale, Valeriu Nicolae a hotărât să candideze independent la parlamentare. Azi, a doua zi după scurtin, când încă se mai numărăr voturile,Valeriu Nicolae scrie pe pagina sa de Facebook.

„Sunteți tare, tare drăguți, mulțumesc pentru mesaje. Nu am cum să răspund la toate. Nu știu dacă am reușit sau nu. Cel mai probabil, suntem cam cu 2.000 de voturi sub limită. Data viitoare o să facem lucrurile mai bine. O să ne uităm la ce am făcut bine și unde am fost pe arătură peste câteva zile, după ce se mai liniștesc emoțiile. Avem patru ani să ne pregătim pentru alegerile următoare și sper să găsim oameni mai buni decât mine pe care să-i ajutăm să intre în competiția politică.

Azi avem treabă prin Ferentari, săptămâna viitoare ne ducem în satele din Argeș, trebuie să recuperez un pic pe partea mea de consultanță, așa că o să fiu mult mai rar pe FB. Cel mai probabil, prioritatea mea o să fie să ajut cât pot de mult stihiile de la Casa Bună, ca să facem cât mai mult bine și în alte locuri.

Nu am putut să promovez în campanie noul site (al Asociației Casa Bună, n.r.)aici este. Și avem nevoie de donații – încă toată lumea e voluntară și ne-ar prinde tare bine cel puțin un salariu pentru un meșter ca să începem școala de meseriași. Noi credem că într-un an, doi vom putea prin trupa de meseriași să ne susținem singuri. Și ne-ar trebui și un like pe pagină dacă tot ați citit până aici.”

Cum a ajuns Valeriu Nicolae candidat la alegerile parlamentare 2020

Într-un interviu pentru b365.ro, Valeriu Nicolae spunea că decizia a fost luată multă furie. L-au enervat discursuri și acțiuni în politica mainstream. Imediat, a luat politicienii la puricat în CV-uri și trasee politice sinuoase și a decis să candideze. Imediat, au venit susținătorii. Ca să câștige un mandat de deputat independent, ar avea nevoie de aproximativ 23.000 de voturi.

 


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button