Primele alei din Cișmigiu sunt gata și ne putem plimba pe ele, anunță Nicușor Dan. Șantierul continuă cu viteză specifică de an electoral

12 apr. 2024
751 afișări
Primele alei din Cișmigiu sunt gata și ne putem plimba pe ele, anunță Nicușor Dan. Șantierul continuă cu viteză specifică de an electoral
Primele alei din Cișmigiu sunt gata și ne putem plimba pe ele, anunță Nicușor Dan. Șantierul continuă cu viteză specifică de an electoral. Sursa foto: Nicușor Dan/Facebook

Nicușor Dan anunță că primele alei din Cișmigiu sunt gata și au fost deschise circulației pietonale. Lucrările de reparații la aleile din parc au început pe 1 aprilie și continuă cu viteză de an electoral: termenul de finalizare este de 6 luni.

Primele alei din Cișmigiu sunt gata și ne putem plimba pe ele

Primarul General al Capitalei a anunțat vineri, 12 aprilie, că primele alei din Parcul Cișmigiu sunt gata și au fost deschise circulației pietonale.

Deja au fost asfaltați 1000 de metri pătrați, iar lucrările de reparații continuă.

Nicușor Dan transmite că lucrările vor fi gata în 6 luni.

Primele alei din Cișmigiu sunt gata și au fost deschise circulației pietonale. 1000 de metri pătrați au fost deja asfaltați. Continuăm lucrările de reparații, iar termenul de finalizare este de 6 luni de la data începerii, a transmis Nicușor Dan într-o postare pe Facebook.

Sursa foto: Nicușor Dan/Facebook
Sursa foto: Nicușor Dan/Facebook

Șantierul din Cișmigiu, de peste drum de Primăria Capitalei, a început la data de 1 aprilie. La acea dată, Nicușor Dan s-a dus în parc și a anunțat că au început lucrările pentru reabilitarea aleilor. Totodată, primarul general a explicat că lucrările se realizează treptat: pe măsură ce va fi gata o bucată, echipele se vor muta la următoarea porțiune și tot așa:

Astăzi am început reabilitarea aleilor din Parcul Cișmigiu. Lucrăm pe porțiuni – pe măsură ce terminăm o bucată, ne mutăm la următoarea și tot așa mai departe.

Primarul Capitalei a mai spus că, până acum, au fost făcute mai multe lucrări în Cișmigiu:

  • A fost reparat Podul Mare,
  • Au fost reparate cuvele celor două lacuri,
  • Au fost reparate locurile de joacă,
  • Au fost reparate țarcurile pentru câini.
  • A fost plantat gazon, au fost plantați copaci, au fost montate pergolele pentru plantele agățătoare.
  • Au fost decolmatate puțurile de alimentare cu apă, au fost reabilitate instalațiile de irigații și au fost înlocuite toate plăcuțele indicatoare.

Te-ar mai putea interesa și: Povestea parcului Cișmigiu. Știați că aici a existat o grădină zoologică?

Cookies