Primele 20 de cabine telefonice Romtelecom stricate au fost dezmembrate, în Sectorul 4, azi. FOTO

de:
05 ian. 2012
1 Afișari
Primele 20 de cabine telefonice Romtelecom stricate au fost dezmembrate, în Sectorul 4, azi. FOTO

„Alo, Romtelecom? Încerc de ceva vreme să stabilesc o legătură cu dvs., măcar aşa, „de la om la om”, dar iată că, de tot atâta timp, nu răspunde nimeni…nici nu ar avea cum, judecând după faptul că nu mai există nici măcar cablurile necesare conexiunii cu reţeaua…”, a exclamat primarul Cristian Popescu – Piedone, din interiorul unei foste cabine telefonice din care, astăzi, mai era doar cadrul metalic, aparatul nefiind nefuncţional.

Edilul Sectorului 4 a menţionat că va imputa Romtelecom SA toate costurile aferente demolării cabinelor telefonice, precum şi cele pentru refacerea trotuarelor stricate în urma dezafectării acestora.

„Pe lângă starea de degradare avansată în care se găsesc, aceste cabine au fost amplasate pe domeniul public fără avizele necesare, unele dintre ele fiind atât de bine ancorate, încât în urma dezafectării, asfaltul trotuarelor este deteriorat”, a punctat Piedone.

În urma controlului în teren efectuat de inspectorii Primăriei Sectorului 4, aceştia au identificat 120 de cabine telefonice Romtelecom, primele 20 fiind demolate în cursul zilei de joi.

Piedone a anunţat că, în cursul săptămânii viitoare, vor fi dezafectate inclusiv staţiile RATB insalubre sau care au geamurile sparte punând în pericol siguranţa trecătorilor.

Cookies