ARHIVA B365

Primarul suspendat al municipiului Slatina A DEMISIONAT

El a făcut anunţul prin intermediul unei postări video pe pagina personală de pe reţeaua socială Facebook. Acuzat de DNA de fapte de corupţie alături Darius Vâlcov, predecesorul său, Prina, recent scăpat de arestul la domiciliu, le-a mulţumit locuitorilor urbei pentru sprijin şi le-a transmis celor care au avut încredere în el că nu i-a înşelat, scrie realitatea.net.

 

Mesajul meu pentru slătineni!

Posted by Minel Prina on Tuesday, 23 June 2015

Edilul ales al Slatinei, Minel Prina (PSD), a postat „mesajul de adio” la primele ore ale dimineţii de miercuri – 24 iunie, pe pagina proprie de pe reţeaua Facebook, pagină pe care o închisese temporar de la jumătatea lunii martie a.c. când a izbucnit mega-scandalul legat de faptele de corupţie pe care este acuzat de Direcţia Naţională Anticorupţie că le-ar fi comis alături de predecesorul şi prietenul său, Darius Vâlcov, fost ministru de Finanţe.

În mesajul său, unul video, Minel Prina a adoptat un discurs menit să-i impresioneze pe cei care îl vedeau şi să îl facă credibil în faţa celor care nu îi cunosc problemele. A reiterat promisiuni electorale vechi împrumutate de la fostul primar, Darius Vâlcov (v. modernizarea Pădurii Strehareţi şi a Grădinii Zoologice, reabilitarea singurului strand public din cartierul Progresul etc.) şi le-a mulţumit locuitorilor urbei pentru sprijin, transmiţând, totodată, celor care au avut încredere în el, că nu i-a înşelat.

Redăm, mai jos, fragmente din mesajul video de aproape 6 minute al fostului edil al Slatinei:

„Dragii mei slătineni, anul acesta s-au împlinit 12 ani de când m-am angajat să pun umărul la schimbarea şi modernizarea oraşului nostru. 12 ani în care am construit, cărămidă cu cărămidă, o casă mai primitoare pentru noi toţi. Ultimii doi ani au fost cei în care am lucrat pentru a extinde şi consolida această casă.

Am vrut ca dumneavoastră, cei care locuiţi în Slatina, să aveţi motive să fiţi mândri de oraşul nostru, să găsiţi aici tot ceea ce aveţi nevoie. Iar cei care au fost nevoiţi să plece, să aibă motive să se întoarcă acasă. Slatina nu avea nevoie numai de parcuri şi panseluţe, ci şi de locuri de muncă, facturi mai mici la întreţinere, un mediu mai curat, educaţie pentru excelenţă, facilităţi pentru sport şi relaxare. Am construit în fiecare zi un oraş pe care mai întâi l-am visat şi l-am iubit.

Tocmai de aceea am decis azi, ca un om care înţelege să-şi asume responsabilităţile, şi pentru care Slatina este mai presus decât orice ambiţii, orgolii sau patimi, să fac un pas în spate. Nu a fost o decizie uşoară, pentru că activitatea mea în primărie, pentru oraşul nostru, pentru casa noastră, a reprezentat motivaţia mea zi de zi în aceşti 12 ani. Bilanţul meu după doi ca primar este unul cu care mă mândresc şi care sper să-i motiveze şi pe cei care îmi vor urma. Îmi place să cred că proiectele primăriei vorbesc despre sufletul primarului, despre sufletul pe care l-am pus în realizarea lor şi în gospodărirea oraşului”.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button