Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, l-a atacat pe Nicușor Dan: „Ce pretenții să mai ai de la alții?”

08 feb. 2021
72 Afișari
Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, l-a atacat pe Nicușor Dan: „Ce pretenții să mai ai de la alții?”

Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, l-a atacat pe Nicușor Dan din cauza unui panou amplasat pe un trotuar proaspăt asfaltat.

Ciprian Ciucu l-a atacat pe Nicușor Dan pentru că reprezentanți ai Primăriei Generale au amplasat un panou pe un trotuar din Sectorul 6 care tocmai fusese asfaltat.

Un nou schimn de replici acide între edili pe Facebook, după cel de săptămâna trecută dintre Clotilde Armand și Nicușor Dan.

De această dată, Ciprian Ciucu, edilul Sectorului 6, a postat un mesaj cu tentă pentru Nicușor Dan. Acesta a reclamat pe Facebook un panou amplasat pe un trotuar de către angajații instituției conduse de acesta, precizând că trotuarul abia ce fusese asfaltat.

„Tocmai mă pregăteam să sun la Poliția Locală să îmi afle cine a pus acest panou ilegal în așa hal… Pe trotuar, în drumul oamenilor. Dar e un proiect al Primăriei Municipiului București. Ce pretenții să mai avem de la cetățeni, dacă angajații primăriei distrug orașul? Se asfaltase de curând…”, a scris Ciprian Ciucu pe Facebook.

Ciprian Ciucu, l-a atacat pe Nicușor Dan

 

Cookies