Primarul Sectorului 5 vrea să dărâme gardul Parlamentului, dar nu poate. Care este motivul

de:
20 aug. 2016
0 Afișari
Primarul Sectorului 5 vrea să dărâme gardul Parlamentului, dar nu poate. Care este motivul

,,Cred că ar trebui să nu mai existe acele ziduri imense şi oamenii să se poată plimba. Gândiţi-vă ce frumos ar fi dacă am avea de la Piaţa de Flori, pe lângă Academie, să nu mai avem în faţă acea junglă, după aceea, în jos pe lângă Palatul Parlamentului, pe lângă Catedrală şi Palatul Parlamentului, Parcul Izvor, mai jos Cişmigiu, deci ar fi ceva extraordinar dacă s-ar putea realiza un proiect integrat.(…) Vă mărturisesc, însă, că acum e destul de greu, în această perioadă, până nu se face Catedrala, pentru că acolo se fac nişte construcţii mari, sunt nişte gropi, sunt utilaje. Cred că până în 2018 va trebui să găsim soluţii alternative să dezvoltăm zonele despre care am discutat„, a declarat Daniel Florea, potrivit Mediafax.

Edilul Sectorului 5 a mai spus că, încă din timpul mandatului de deputat, a militat pentru dărâmarea zidului care înconjoară Casa Poporului, dar niciodată acest lucru nu s-a dorit cu adevărat.

,,Momentan ce vă împiedică să daţi jos gardul Parlamentului? Cred că n-a existat o adevărată voinţă de a se întâmpla asta. Discuţii au fost, dar nu s-au concretizat.(…) Abia după ce va fi deschisă Catedrala, care sigur va fi un loc de pelerinaj, unde vor veni foarte mulţi oameni, bineînţeles că zona aia va trebui dezvoltată corespunzător şi nu va putea să fie, totuşi o zonă de intensă trăire spirituală să fie înconjurată de nişte garduri imense„, a completat Daniel Florea.

Cookies