Primarul Sectorului 5: Pieţele Rahova şi 13 septembrie vor intra într-un amplu proces de refacere

de:
22 aug. 2017
0 Afișari
Primarul Sectorului 5: Pieţele Rahova şi 13 septembrie vor intra într-un amplu proces de refacere

În cazul Pieţei Rahova, studiul de fezabilitate este aproape gata. Vom da drumul la proiectare şi execuţie undeva la începutul lunii septembrie. Pentru Piaţa 13 septembrie, acum am demarat procedurile, vom face nişte studii să vedem cât de solidă mai e clădirea care acum se află în stare de degradare. Ea a fost abandonată foarte mult timp„, a declarat primarul Sectorului 5, Daniel Florea.

El a spus că în Piaţa Rahova, pe lângă refacerea acesteia, va fi alocat un spaţiu pentru noul sediu al Direcţiei Taxe şi Impozite Locale Sector 5, care va fi dat în funcţiune în 2018.

De asemenea, în cazul Pieţei 13 septembrie, aflată acum în stare de degradare, pe lângă rolul de piaţă, vor fi luate în calcul şi alte variante pentru folosirea spaţiului, urmând ca Primăria Sectorului 5 să organizeze o dezbatere publică în acest sens.

Trebuie să păstrăm neapărat şi rolul de piaţă, dar avem idei despre cum va fi folosit spaţiul respectiv. După ce vom alege o soluţie, să vedem ce vom face acolo în afară de piaţă, vom avea şi o estimare a costurilor care vor rezulta în urma studiilor de fezabilitate. Cred că vom avea posibilitatea concretă de a răspunde tuturor întrebărilor în jurul datei de 10 noiembrie„, a subliniat primarul.

Cookies