Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone a pregătit o surpriză pentru copiii defavorizați de 1 iunie

01 iun. 2021
170 Afișari
Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone a pregătit o surpriză pentru copiii defavorizați de 1 iunie

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a organizat cu ocazia Zilei Copilului un mic eveniment dedicat copiilor instituționalizați din Sectorul 5. La petrecerea dată în cinstea copiilor defavorizați au participat și angajații DGASPC Sector 5.

Primăria Sectorului 5 nu a lăsat ca Ziua Copilului să treacă neobservată pentru copiii mai puțin norocoși din centrele sociale de pe aria sectorului. Prin urmare, primarul de sector, Cristian Popescu Piedone și angajații de la Direcția Generală de Asistență Socială şi Protecția Copilului Sector 5 au organizat un eveniment dedicat copiilor defavorizați din cadrul organizațiilor sociale din sector. Potrivit comunicatului de presă emis de Primăria Sectorului 5, cei mici au fost încântați de surpriză, și s-au bucurat de cadouri și de petrecere. Aceștia au cântat, au dansat și s-au jucat într-o zi în care au uitat de dificultăți și de probleme.

„Am preferat de Ziua Copilului să nu stau cu nepoții”, a spus Cristian Popescu Piedone

Edilul de sector, Cristian Popescu Piedone a declarat că a preferat să petreacă, de ziua Copilului, câteva ore cu copiii defavorizați, și nu cu nepoții săi. Primarul a precizat că a fost impresionat de bunătatea și căldura copiilor pe care i-a întâlnit, și a subliniat cât de important este ca aceștia să fie susținuți și ajutați în creșterea armonioasă.

„Am preferat în această dimineaţă, de Ziua Copilului, să nu stau cu nepoţii şi să petrec câteva ore cu aceşti copiii minunaţi.

Deşi le-am făcut doar câteva bucurii mărunte, pentru ei această petrecere surpriză a însemnat enorm. Aceşti copiii minunaţi, voioşi, inocenţi, cu sufletul pur şi zâmbetul cald, m-au făcut să realizez cât de important este să oferi o şansă cuiva al cărui viitor este adesea umbrit de destin.

Sunt lucruri de neînţeles şi trebuie ca noi toţi să facem tot ce putem pentru ca aceşti micuţi să vadă şi soarele, nu doar norii.

Aceşti copii au nevoie de sprijin, iubire şi atenţie. Au nevoie de îmbrăţişări şi mângâieri. Trebuie să îi ajutăm să crească frumos şi să se bucure de viaţă. Să nu îşi piardă zâmbetul şi strălucirea din ochi.

La mulţi ani, dragi copii! Voi sunteţi bogăţia şi averea noastră, a tuturor!”, a declarat Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, potrivit Agerpres.

 

Cookies