Primarul Sectorului 4 anunță că Șoseaua Olteniței va intra într-un amplu proces de reabilitare și modernizare

23 apr. 2021
834 Afișari
Primarul Sectorului 4 anunță că Șoseaua Olteniței va intra într-un amplu proces de reabilitare și modernizare

Șoseaua Olteniței va intra într-un amplu proces de reabilitare și modernizare, anunțul a fost făcut de Primarul Sectorului 4, Daniel Băluță.

Șoseaua Olteniței va intra într-un amplu proces de reabilitare și modernizare

„În curând, și Șoseaua Olteniței va intra într-un amplu proces de reabilitare și modernizare.

Până când vom începe noi lucrările, așa cum am făcut și în cazul altor proiecte din sector, am cerut furnizorilor de utilități să intervină și să înlocuiască rețelele de apă, canalizare și gaz, acolo unde acestea prezintă probleme.

Așa cum zilele trecute v-am informat de faptul că se înlocuiesc țevile de termoficare, astăzi vă anunț că muncitorii schimbă conductele de gaz pe Șoseaua Olteniței.

Pentru ca Primăria să poată interveni cu asfaltarea, reconfigurarea, crearea de noi locuri de parcare și de spații de relaxare, trebuie mai întâi eliminate rețelele defecte din subteran și înlocuite cu altele noi, astfel încât, după finalizarea lucrării, niciun distribuitor de utilități să nu mai spargă asfaltul.

Vă asigur că Șoseaua Olteniței va deveni una dintre cele mai moderne artere din sudul Capitalei, la fel ca Șoseaua Giurgiului, Șoseaua Berceni, strada Luică sau strada Turnu Măgurele.”, a scris Daniel Băluță pe pagina de Facebook.

Ziua Planetei Pământ, sărbătorită în Delta Văcărești

Joi, 22 aprilie, a fost sărbătorită Ziua Planetei Pământ. Cu această ocazie, Delta Văcărești a fost curățată de către Societatea Totul Verde, Asociația Studenților Geografi și Alianța Pentru Pădure.

Primarul Sectorului 4 a scris un mesaj pe pagina de Facebook: 

„Ziua Planetei Pământ, sărbătorită în Delta Văcărești.

Echipați cu mănuși, saci, mături și lopeți, colegii de la Totul Verde, alături de Asociația Studenților Geografi și Alianța Pentru Pădure, au curățat Delta Văcărești, în semn de respect pentru natură și pentru protejarea mediului înconjurător.

Este extrem de important să înțelegem că numai împreună putem să avem un viitor mai curat și mai verde.”, a spus Daniel Băluță.

Sursă foto: Facebook/ Daniel Băluță

Cookies