Primarul Sectorului 3 se întâlneşte cu soţia unui milionar într-o vilă din centrul Capitalei

de:
24 aug. 2011
21 Afișari
Primarul Sectorului 3 se întâlneşte cu soţia unui milionar într-o vilă din centrul Capitalei

Liviu Negoiţă pleacă de la primărie de câteva ori pe săptămână, imediat dupa ora amiezei, la o vilă din preajma bulevardului Dacia, unde rămâne mai multe ore. La această adresă locuieşte mama edilului. Tot aici, în aproximativ aceleaşi intervale orare îşi mai face apariţia şi Diana Ursescu, soţia milionarului supranumit Edy de România, potrivit ziarului Cancan.

Conform aceleiaşi surse, de câte ori pleacă la vila mamei sale, Liviu Negoiţă este prudent, îmbrăcat sport, poartă o şapcă şi vine de fiecare dată cu maşina condusă de şofer, pe care îl trimite să îl aştepte ceva mai departe de adresa respectivă. De asemenea, primarul nici nu coboară în faţa casei, ci ori înainte, ori ceva mai departe de aceasta şi, când se îndreaptă catre intrare este atent, de parcă ar vrea să se asigure că nu îl urmăreşte cineva.

Una dintre prietenele Dianei Ursescu a precizat că soţia milionarului nu mai are o relaţie bună cu partenerul ei şi din acest motiv ar fi început, pe ascuns, o idilă cu un primar de sector. De asemenea, soţia lui Edi Ursescu a fost de două ori la Primăria Sectorului 3 de ziua ei, iar aceste indicii, inclusiv vizitele femeii la vila mamei primarului, arată că edilul Sectorului 3 şi nevasta milionarului ar avea o idilă.

Cookies