Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, îi cere primarului general Nicușor Dan organizarea unei ședințe privind problema câinilor fără stăpân. „Lipsa reacției, în acest moment, nu este o variantă”

22 ian. 2023
638 Afișari
Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, îi cere primarului general Nicușor Dan organizarea unei ședințe privind problema câinilor fără stăpân. „Lipsa reacției, în acest moment, nu este o variantă”
Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, îi cere primarului general Nicușor Dan organizarea unei ședințe privind problema câinilor fără stăpân. „Lipsa reacției, în acest moment, nu este o variantă”. Sursa foto: Digi 24

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, a tras un semnal de alarmă primarului general al Capitalei, Nicușor Dan, căruia îi cere organizarea unei ședințe pe tema problemei câinilor fără stăpân. La această ședință ar trebui, potrivit lui Negoiță, să participe toți primarii de sector din Capitală pentru a se realiza un plan de acțiune și intervenție.

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, a postat un mesaj în urma incidentului de sâmbătă dimineață de la Lacul Morii, unde o femeie în vârstă de 43 de ani care a ieșit la alergat a fost omorâtă de câinii maidanezi din zonă. Robert Negoiță a transmis pe pagina sa de Facebook faptul că este vorba despre o situație „deosebit de gravă”, ce impune „mobilizare și intervenții eficiente de îndată.

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, îi cere primarului general Nicușor Dan organizarea unei ședințe privind problema câinilor fără stăpân

Robert Negoiță a anunțat că i-a trimis primarului general Nicușor Dan o scrisoare prin care îi cere convocarea unei ședințe pentru a se rezolva problema câinilor fără stăpân, o ședință la care să participe toate primăriile de sector din București.

„I-am trimis astăzi Primarului General o scrisoare prin care îi cer să convoace URGENT o ședință cu toate primăriile de sector pentru a discuta și stabili măsurile ce trebuie luate rapid în vederea soluționării problemei periculoase a câinilor fără stăpân.
Fac și aici un apel către domnul Primar General în acest sens și îmi exprim, în numele comunității Sectorului 3, toată deschiderea și disponibilitatea de a ajuta activ la soluționarea acestor probleme.”, a scris primarul Sectorului 3 pe pagina sa de Facebook.

Mai mult, edilul susține că sprijină acțiunile derulate de Primăria Generală prin intermediul ASPA în Sectorul 3, însă „fenomenul câinilor fără stăpân pare că a scăpat de sub control”. Prin urmare, Negoiță cere realizarea unui plan coerent pentru acțiune și intervenție rapidă, Primăria Generală fiind singura identitate care poate să îl pună în mișcare.

„Lipsa reacției, în acest moment, nu este o variantă! Și sper ca, azi sau în zilele ce vin, domnul Primar General să ne convoace la o discuție constructivă.”, a scris Robert Negoiță în încheierea postării.

CITEȘTE ȘI

Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, a transmis un mesaj după decesul femeii atacate de câini. „Nu fuge nimeni de răspundere!”

Continuă raziile pe străzile din București. Două nopți de controale, 98 de amenzi de peste 61.000 de lei și 52 de permise reținute

Sectorul 4 va avea în 2023 cel mai mare buget din 1989 încoace. Autoritățile locale vor avea la dispoziție 3,4 miliarde de lei

Cookies