Primarul Sectorului 2: Am finalizat peste 70% din reparațiile necesare la străzile aflate în administrarea noastră

19 mai 2021
106 Afișari
Primarul Sectorului 2: Am finalizat peste 70% din reparațiile necesare la străzile aflate în administrarea noastră

Radu Mihaiu, primarul Sectorului 2, spune că sunt finalizate peste 70% din reparațiile necesare la străzile aflate în administrarea primăriei.

Primarul Sectorului 2 spune că există echipe în tot sectorul și „trag tare” să aducă toate lucrările la zi „în perioada următoare”.

„Am finalizat peste 70% din reparațiile necesare la străzile aflate în administrarea noastră. Avem echipe în mai multe puncte din sector și tragem tare să le aducem pe toate la zi în perioada următoare”, a scris Radu Mihaiu pe Facebook.

Radu Mihaiu este conștient că Sectorul 2 este plin de gropi pe marile bulevarde. Tocmai de aceea își dorește ca Administrația Străzilor să colaboreze cu Primăria Generală.

„Știu, avem multe gropi în sector nerezolvate pe marile bulevarde. Tocmai de aceea, am cerut acordul Primăriei Generale de a încheia un protocol cu Administrația Străzilor ca să putem da și noi o mână de ajutor. Vrem să ajutăm la eliminarea riscului în trafic.”, a declarat primarul Sectorului 2.

Până la primirea acordului Consilului General, Sectorul condus de Radu Mihaiu își urmează obiectivul – să finalizeze toate lucrările de reparație ale străzilor.

„Însă, până primim acordul Consiliului General, Sectorul 2 își urmează obiectivul – să finalizăm toate lucrările de reparație pe străzile din administrația noastră, ca la momentul potrivit echipele noastre să fie disponibile pentru a interveni și pe bulevarde.”, a conchis primarul Sectorului 2.

Sursă foto: Facebook/ Radu Mihaiu

Cookies