Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a publicat contractul de achiziție a 45.000 de tablete pentru școlari

06 nov. 2020
90 Afișari
Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a publicat contractul de achiziție a 45.000 de tablete pentru școlari

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a făcut public contractul de achiziție a 45.000 de tablete pentru școlari, prin intermediul unui mesaj publicat pe pagina de socializare.

Totodată, Clotilde Armand anunță că nu vor mai fi achiziții suspecte în Primăria Sectorului I.

“Am fost la Administraţia Unităţilor de Învăţământ Preuniversitar şi a Unităţilor Sanitare Publice din Sectorul 1 și am cerut contractul de 76 milioane de lei pentru achiziția a 48.000 de tablete. Știți, înainte să ajung primar am fost prima persoană care a semnalat public acest contract realizat printr-o negociere directă și la supra preț. Am fost neplăcut surprinsă să văd că personalul de la Administraţia Unităţilor de Învăţământ Preuniversitar şi a Unităţilor Sanitare Publice din Sectorul 1 părea să nu găsească contractul. Într-un final l-am obținut dar fără anexe. Ireal, nu?

Fosta administrație a refuzat sistematic să-l publice. O să-l public eu acum.

Îl găsiți în acest link https://drive.google.com/…/1VSEZxBGNNsREibdI3wF…/view…

V-am mai spus că s-a terminat cu achizițiile suspecte și cu contractele ținute la secret în primăria Sectorului 1.

Știu foarte bine cum s-a comunicat până acum cu presa atunci când jurnaliștii solicitau informații despre diverse contracte sau despre anumite achiziții nefundamentate. Gata! S-a terminat această epocă. Am dispus aparatului de specialitate al primarului și tuturor subordonatelor primărie să nu mai țină la sertar aceste cereri și să răspundă tuturor cetățenilor care solicită legal informații. Totul în mod transparent”, a fost mesajul transmis de Clotilde pe Facebook.

Cookies