Primarul Robert Negoiță îi cheamă pe cetățenii din Sectorul 3 la întâlniri periodice

de:
28 mai 2015
1 Afișari
Primarul Robert Negoiță îi cheamă pe cetățenii din Sectorul 3 la întâlniri periodice

Primăria Sectorului 3 pune accent pe comunicarea directa cu cetățenii săi. Fie că este vorba despre social media sau despre întâlniri față în față între primar și locuitorii sectorului, acest gen de comunicare ajută foarte mult administrația locală să rezolve, mult mai repede, problemele sesizate de cetățeni.

Începând cu 19 mai, primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, a demarat o campanie de întâlniri cu cetățenii, pe care i-a invitat să prezinte problemele cu care se confruntă. Primele întâlniri au avut loc pe strada Buhusi, strada Sergent Dumitru Pene bl. J40-J41, in fata Grădiniței nr. 196, pe strada Jean Steriadi, Bd. Theodor Pallady nr. 8-10, in părculețul aferent blocurilor M3C si M3D, în părculețul școlii nr. 112, de pe strada Patulului și de pe strada Solidarității, în zona blocurilor M17, M18, M19.

În urma acestor întâlniri, cetățenii au făcut mai multe sesizări cu privire la reabilitarea termică și spațiile verzi dintre blocuri. Acestea au fost deja centralizate, iar, în următoarele zile, vor fi rezolvate. Conform surselor din primărie, acest gen de intâlniri va continua, deoarece și-a demonstrate utilitatea.

Cookies