Primarul Răzvan Sava, criticat pentru că nu-şi asumă redeschiderea Arenei Naţionale

de:
02 mart. 2016
0 afișări
Primarul Răzvan Sava, criticat pentru că nu-şi asumă redeschiderea Arenei Naţionale

Este o prelungire a lipsei de implicare de care dânsul dă dovadă. Niciodată nu este posibil ca un conducător să nu își asume decizii, să nu își asume responsabilitatea, este foarte ușor să ne ascundem în spatele hârtiilor, să spunem că X nu a făcut aia, Y nu a făcut alt lucru, este foarte simplu și facil pentru noi, este cel mai simplu să nu faci, cel mai dificil lucru este să faci și să găsești soluții, de aia suntem puși aici, să găsim soluții”, a spus Daniel Băluță, într-o conferință de presă, citat de Agerpres.

Primarul general interimar al Capitalei, Răzvan Sava, a declarat marți, într-o postare pe pagina sa de Facebook, că stadionul Arena Națională nu are autorizație de securitate la incendiu, afirmând că IGSU ”încearcă să arunce pisica”.

„Am văzut că în ultima vreme foarte mulți fac presiuni pentru deschiderea stadionului Arena Națională. Vreau să fac câteva precizări. Stadionul nu are autorizație de securitate la incendiu. Conform legii, nu putem organiza evenimente sportive fără această autorizație. Am văzut că cei de la IGSU încearcă să arunce pisica, spunând că se pot organiza evenimente și în aceste condiții, cu asumarea răspunderii de către Primăria Municipiului București. Eu știu că derogările de la lege existau doar în vremea lui Ceaușescu. Nu am auzit ca într-un stat de drept să existe acest concept, adică acolo unde legea prevede ceva, tu să o ignori și să faci excepție”, a scris Sava.

Cookies