Primarul Radu Mihaiu le dă întâlnire bucureștenilor din Sectorul 2, joi, în Parcul Tei. Amenajarea Parcului Plumbuita, pe lista temelor de discuție

06 sept. 2023
3524 afișări
Primarul Radu Mihaiu le dă întâlnire bucureștenilor din Sectorul 2, joi, în Parcul Tei. Amenajarea Parcului Plumbuita, pe lista temelor de discuție
Primarul Radu Mihaiu le dă întâlnire bucureștenilor din Sectorul 2, joi, în Parcul Tei. Lista temelor de discuție. FOTO: Agerpres

Joi, 7 septembrie, primarul Radu Mihaiu le dă întâlnire bucureștenilor din Sectorul 2, în Parcul Tei. Pe lista temelor de discuții se află și amenajarea Parcului Plumbuita.

Radu Mihaiu le dă întâlnire bucureștenilor din Sectorul 2, joi, în Parcul Tei

Primăria Sectorului 2 anunță că joi, 7 septembrie, de la ora 18:00, primarul Radu Mihaiu îi invită la dialog pe bucureșteni în Parcul Tei, în zona amfiteatrului de lângă locul de joacă.

Ne vedem joi, ora 18.00, în Parcul Tei (amfiteatrul de lânga locul de joacă), transmite și primarul Sectorului 2 într-o postare pe Facebook.

PS2 anunță că bucureștenii care locuiesc în zona Parcului Plumbuita sunt așteptați la:

o discuție liberă, de la problemele curente cu care vă confruntați, până la un schimb reciproc de idei și de soluții.

Aceasta este o ocazie bună pentru cetățeni să afle mai multe detalii și despre proiectele de viitor ce vizează această zonă din Sectorul 2.

Temele de discuție

Deși Primăria Sectorului 2 anunță că va fi o discuție liberă, iată că există și patru teme de discuție:

  • amenajarea spațiilor verzi;
  • modernizarea străzilor;
  • curățenie și control;
  • amenajarea Parcului Plumbuita.

Părerea voastră contează pentru noi! Vă aşteptăm să participați în număr cât mai mare pentru că numai împreună putem schimba în mai bine Sectorul 2!, a conchis PS2.

Modernizarea Parcului Plumbuita

În iunie 2023, Radu Mihaiu a anunțat că Parcul Plumbuita va fi modernizat, potrivit unui proiect avizat de PS2. La acea dată, primarul Sectorului 2 spunea că lucrările vor începe în această toamnă, ori la primăvară.

Principalele lucrări vizează vegetația și spațiul verde. Vor fi păstrați copacii existenți, dar se vor planta și zeci de copaci tineri, iar în zonele cu iarbă va fi montat un sistem de irigații. Totodată, va fi adusă apă în râul din parc, în prezent, acesta fiind în majoritatea timpului secat, iar fântâna arteziană de pe lac va fi pusă în funcțiune. Mai multe informații, aici: Parcul Plumbuita va fi modernizat, promite Radu Mihaiu. Lucrările ar putea începe în toamnă sau anul viitor, în primăvară

Cookies