ARHIVA B365

Primarul PSD, Lucian Istrate, UCIS la vânătoare, sâmbătă dimineaţă

Primarul din localitatea Tătuleşti din judeţul Olt, Lucian Istrate, a fost UCIS în această dimineaţă pe când se afla la vânătoare, informează Realitatea TV. 

Incidentul a fost raportat în jurul orei 11.30. 

Lucian Istrate, primarul comunei Tătuleşti, a fost împuşcat mortal la o partidă de vânătoare autorizată, ce a avut loc sâmbătă dimineaţa pe Fondul Nr. 9 Tătuleşti.

Informaţia a fost confirmată de doctorul Marian Furtună, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Olt, dar şi de reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt. 

Lucian Istrate a fost împuşcat accidental de unul dintre vânători, alicele nimerindu-l în inimă. Potrivit informaţiilor furnizate de Mihai Albulescu, directorul AJVPS Olt, la partida de vânătoare participau şase vânători şi doi gonaci, primarul din Tătuleşti fiind unul dintre gonaci.

Imediat după producerea tragediei, acesta a fost urcat într-o maşină pentru a fi transportat la Spitalul Slatina, iar la Jitaru s-au întâlnit cu echipajul de la Ambulanţa Olt, solicitat să intervină la faţa locului prin 112. Din păcate, cadrele medicale nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa, edilul fiind deja decedat, scrie romaniatv.net. 

Primarul PSD s-a făcut remarcat din cauză că în localitatea pe care o conduce sunt construite opt biserici, deşi acolo locuiesc numai 1.000 de oameni. 

Comuna Tătuleşti a fost înfiinţată în anul 2004. 


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button