LA MINE-N CARTIER

Încep pregătirile de alegeri: primarul Negoiţă vrea să afle „realităţile” din Sectorul 3

Prima întrebare pe care o adresează primarul Negoiţă în chestionarul online se referă la cea mai importantă problemă a cartierului/zonei în care locuiesc bucureştenii din Sectorul 3. Printre variantele de răspuns propuse de edil se numără iluminatul public precar, poluarea mediului, numărul insuficient de pieţe şi de spaţii verzi, salubritatea deficitară, câinii fără stăpân, lipsa locuinţelor pentru tineri, birocraţia excesivă, reabilitarea blocurilor, numărul limitat de parcări, accesul greoi la serviciile medicale, infracţionalitatea crescută şi drogurile.

La întrebările 2 şi 4 din sondajul de pe internet, edilul democrat liberal vrea să afle dacă bucureştenii din Sectorul 3 sunt sau nu mulţumiţi de calitatea locurilor de joacă pentru copii şi dacă ar fi de acord cu construcţia a două noi creşe în cartierul Titan.

Un alt aspect luat în discuţie se referă la construcţia de noi pieţe agroalimentare pe raza Sectorului 3 unde să fie comercializate produse româneşti, bucureştenii fiind chestionaţi totodată şi pe tema construcţiei de parcaje supraterane în apropierea domiciliului.

Ultima întrebare din chestionar le dă posibilitatea celor din Sectorul 3 să spună dacă se simt sau nu în siguranţă pe stradă, în parc şi în locurile de joacă special amenajate de autorităţi.

Sondajul de opinie a fost lansat de administraţia locală înainte de sărbătorile pascale, ultima actualizare fiind pe data de 19 aprilie 2011. Primarul a motivat că a apelat la această variantă de chestionare a opiniei publice „pentru o mai bună cunoaştere a realităţilor din sector”. La completarea chestionarului este permisă bifarea unei singure variante de răspuns pentru fiecare întrebare.

Sondajul poate fi accesat aici.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button