Primarul Neculai Onțanu SISTEAZĂ lucrările de construcție a unui bloc pe Aleea Lungulețu

de:
20 feb. 2015
2 Afișari
Primarul Neculai Onțanu SISTEAZĂ lucrările de construcție a unui bloc pe Aleea Lungulețu

Neculai Onțanu a încredințat locuitorii că se vor face verificări pentru determinarea legalității construcției, potrivit reprezentanților grupului de Inițiativă „Luptăm pentru Aleea Lungulețu”.

„Urmare a situației generate de sesizările cetățenilor zonei Aleea Lungulețu, până la realizarea tuturor aspectelor ce fac obiectul investiției în curs de realizare la adresa din Intrarea Sergent Dumitru Dârdiac nr. 5 se emite următorul ordin: SE SISTEAZĂ lucrările de construcții pe o perioadă de 10 zile începând cu data de 20.02.2015”, se arată în ordinul emis de primarul Sectorului 2, Neculai Onțanu.

primar

Cetățenii din grupul de inițiativă „Luptăm pentru Aleea Lungulețu” s-au întâlnit joi cu primarul Neculai Onțanu, Arhitectul Șef Dalia Stegăruș, Directorul General Poliția Sector 2 Dobrilă Aurel, Șef Serviciu Disciplina în Construcții Doinel Lefter pentru a discuta situația construcției unui bloc la adresa din Intrarea Sergent Dumitru Dârdiac nr. 5.

În urma discuțiilor primarul Neculai Onțanu a promis verificarea legalității construirii clădirii de 8 etaje.

Neculai Onțanu a dat asigurări cetățenilor că legalitatea documentelor și a șantierului pentru construcția unei clădirii de 8 etaje din Intrarea Sergent Dumitru Dardiac nr. 5, Sector 2, vor fi verificate și că se va derula o consultare a comunității, prin organizarea unei dezbaterii publice, potrivit ce-re.ro.

Cookies