ARHIVA B365

Primarul Mutu: Străzile din Sectorul 6, spălate cu apă clorinată

Astfel, în Sectorul 6, trotuarele, bulevardele, dar și străzile din interiorul cartierelor se spală cu apă tratată cu pastile de cloramină. Acest dezinfectant efervescent clorigen se adaugă în apa de la rețea, pe care operatorul de salubrizare autorizat o folosește la spălarea carosabilului.

„În Sectorul 6, spălarea carosabilului se efectuează cu soluții dezinfectante.

Consider extrem de important să acționăm pentru sănătatea comunității pe toate planurile: de la dezinfectarea prin nebulizare a sălilor de clase, piețelor, instituțiilor publice și punctelor de asistență și prim-ajutor, la spălarea străzilor cu apă de la rețea, tratată cu soluții avizate, pe bază de clor activ și biocid.

Niciun efort nu este prea mic, în această perioadă, pentru a stăvili pandemia.

Curățenia este esențială, iar noi acționăm constant, inclusiv prin dezinfectarea arterelor de circulație, a celor pietonale și a pasajelor”, a anunţat primarul Sectorului 6, Gabriel Mutu. 

De asemenea, edilul face apel la responsabilitate și protecție şi îi îndeamnă pe membrii comunităţii să stea acasă, la recomandarea autorităţilor competente. 

Totodată, Primăria Sectorului 6 a anunţat şi alte măsuri suplimentare pentru a limita riscul contaminării cu virusul COVID-19 prin suspendarea activităţilor de relaţii cu publicul la instituţiile din subordinea Consiliului Local Sector 6. 

„Se suspendă, începând cu 12 martie 2020, activitatea cu publicul din cadrul structurii de primire a petițiilor și solicitărilor cetățenilor: Biroul Unic din Calea Plevnei nr. 147 – 149, Sector 6.

Activitatea de relații cu publicul pentru persoanele fizice și juridice se va desf[;ura, până la data de 27 martie 2020, cu posibilitatea prelungirii termenului, în funcție de evoluția gripei, exclusiv prin:

✅ corespondență poștală (adresa sus menționată);
✅ corespondență electronică: prim6@primarie6.ro;
✅ telefon (0376) 204 319.

Birourile și serviciile de registratură ale direcțiilor subordonate Consiliului Local Sector 6 au suspendat, de asemenea, interacțiunea directă cu cetățenii, dar vor asigura buna desfășurare a activității prin mijloacele de comunicare, menționate anterior”, informează Primăria Sectorului 6. 

Administraţia locală a  început, în urmă cu o lună și jumătate, distribuția gratuită în școli și la cele nouă puncte de prim ajutor din cartiere a peste 180.000 de măști medicinale și a soluțiilor dezinfectante pentru mâini.

 


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button