Primarul Mihaiu, amendat după ce a parcat la Primăria Capitalei. S-a și mirat un pic: „Îl felicit pe domnul care mi-a dat amendă, că nu s-a lăsat impresionat”

08 mart. 2023
2639 Afișari
Primarul Mihaiu, amendat după ce a parcat la Primăria Capitalei. S-a și mirat un pic:
Primarul Mihaiu, amendat după ce a parcat la Primăria Capitalei. S-a și mirat un pic: "Îl felicit pe domnul care mi-a dat amendă, că nu s-a lăsat impresionat". Sursa foto: Facebook - Radu Mihaiu

Radu Mihaiu, primarul Sectorului 2, a primit o amendă de parcare în decursul zilei de ieri, pe când se afla la Primăria Municipiului București. Acesta l-a felicitat pe domnul care l-a sancționat pentru că nu s-a lăsat impresionat de funcția deținută.

Primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, a primit amendă de parcare

Radu Mihaiu a transmis, printr-o postare pe pagina sa de Facebook, că a primit o amendă de parcare. Acesta chiar l-a felicitat pe domnul care l-a amendat:

Am fost ieri la PMB şi mi-am luat amendă de parcare. Domnul care mi-a dat amenda m-a recunoscut şi şi-a cerut scuze că a trebuit să-mi dea.

Primarul Sectorului 2 a mai spus că îl felicită pe cel care i-a dat amenda pentru că nu a fost impresionat de funcția pe care acesta o deține:

Vreau să-l felicit că nu s-a lăsat impresionat de funcţie şi mi-a aplicat amenda pe care o meritam. Începem să arătăm a ţară normală atunci când primarii primesc aceeaşi amendă pe care o primesc şi cetăţenii fără funcţii publice.

Edilul a precizat și motivul pentru care a fost sancționat. Acesta a uitat să trimită codul de confirmare pentru efectuarea plății taxei de parcare:

Am fost neatent, iar acum trebuie să plătesc, dar o voi face bucuros.

De asemenea, îi îndeamnă pe toți cetățenii să nu procedeze la fel:

Voi nu faceţi ca mine, urmaţi procesul până la capăt şi trimiteţi codul de validare, ca să nu luaţi amendă!

În secțiunea de comentarii, oamenii și-au expus părerile cu privire la situația cu care s-a confruntrat Radu Mihaiu:

Data viitoare recomand troleibuzul 69/85 de pe Ferdinand. Te lasă fix în fața Primăriei generale și e la ~10 min. de mers pe jos de la Primăria de Sector, spune A. B.

Dom Primar, luați-vă electrică! Fără griji, cel puțin dpdv parcare, spune O. M.

Nota de constatare și înșiințare de plată. Sursa foto: Facebook - Radu Mihaiu
Nota de constatare și înșiințare de plată. Sursa foto: Facebook – Radu Mihaiu
Mesajul pentru parcare. Sursa foto: Facebook - Radu Mihaiu
Mesajul pentru parcare. Sursa foto: Facebook – Radu Mihaiu

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies