ARHIVA B365

Primarul interimar al Capitalei, Dan Ştefănel Marin, ar putea fi schimbat din funcţie- surse

Consiliul General al Municipiului Bucuresti se intalneste marti in sedinta extrordinara pentru a-si aproba noul regulament de organizare si functionare. Sedinta este convocata de consilierii generali, nu de primarul general, iar acesta este singurul proiect de pe ordinea de zi. Surse HotNews.ro spun insa ca de fapt in aceasta sedinta ar putea avea loc o tentativa de schimbare a primarului general interimar, Stefanel Dan Marin. Pentru a putea realiza acest lucru, PNL si PSD trebuie sa isi dea mana, doar asa fiind posibila atingerea pragului de doua treimi necesar pentru destituirea din functie a primarului interimar. 

Potrivit unor surse Mediafax.ro, discuţiile pentru destituirea primarului interimar din partea UNPR au început în urmă cu aproape o săptămână, după ce acestuia i-au fost aduse mai multe critici, atât în spaţiul public, cât şi în rândul partidelor reprezentate în Consiliul General al Muncipiului Bucureşti.

De altfel, in urma cu zece zile PNL a cerut public demisia primarului interimar Stefanel Dan Marin.

Vicepresedintele organizatiei PNL Bucuresti, Richard Radu, a declarat la vremea respectiva ca primarul interimar „tergiverseaza rezolvarea problemei RADET, iar masurile pe care le ia impreuna cu cabinetul sau sunt insuficiente, intarziate, defectuoase si paguboase atat pentru RADET, cat si pentru bucuresteni”.

„In lipsa unor masuri ferme pe care starea de fapt o impune, in absenta unei viziuni clare si a unei lipse de implicare, PNL ii solicita public demisia din functia de primar general al municipiului Bucuresti pe care o detine intr-o perioada de interimat in momentul de fata”, a declarat vicepresedintele organizatiei PNL Bucuresti, Richard Radu, consilier in CGMB.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button