BAZAR

Primarul Capitalei A ÎNJURAT ÎN DIRECT LA RADIO: „Băga-mi-aș **** în ei”. Ce a spus ulterior

UPDATE „Este o declaraţie regretabilă. Îmi cer scuze. Am şi eu limitele mele. Nu e normal că am avut o asemenea reacţie. Este mai mult decât regretabil”, a spus primarul interimar, citat de romaniatv.net.

Furnizarea apei calde și a căldurii ar putea fi întreruptă, potrivit RADET. Reprezentanţii ELCEN, producătorul de energie termică, spun însă că NU mai există acest pericol.

Reprezentanții RADET anunță încă o dată, vineri dimineață, în conferință de presă, că locuitorii Capitalei vor rămâne fără agent termic, cel mai probabil într-o săptămână. Președintele Consiliului de Administrație, Gabriel Dumitrașcu, susține că acest lucru este inevitabil în condițiile în care nu a fost aprobat bugetul de venituri și cheltuieli ale RADET şi astfel nu se pot cheltui bani nici măcar pentru avarii.

Joi, Romgaz anunța într-un comunicat că de luni nu va mai furniza gaz pentru producătorul de energie termică, ELCEN, din cauza unei datorii de 300 de milioane de lei. Doar că directorul ELCEN, Marcel Nicolăescu, spune că bucureștenii vor primi apă caldă și căldură toată iarna – pentru că ar fi ajuns la un acord cu ROMGAZ.

Conform unor surse Hotnews însă, bucureştenii ar putea rămâne fără căldură şi apă caldă încă de luni, întrucât Romgaz a decis joi sa oprească livrarea de gaze către ELCEN, din cauza datoriilor. Motivul pentru care nu a fost făcută publică informaţia este, conform surselor citate, că Ministrul Energiei, Andrei Gerea, ar fi făcut presiuni asupra Romgaz, ca să nu sisteze gazele cât timp e el minsitru.

Europa FM a încercat să obțină un punct de vedere clar de la Primăria Capitalei – în subordinea căreia se află RADET. După ce iniţial reporterul postului de radio a fost plimbat de angajatele primăriei de la un birou la altul, primarul interimar, Marin Ștefănel Dan, a răspuns la telefon.

Cum primarul nu a răspuns totuși la întrebarea dacă și de când se va opri apa caldă în București, reporterul Europa FM l-a rugat pe primar să revină cu explicațiile: „Băga-mi-aș **** în ei”, a reacționat nervos primarul Marin Ștefănel Dan, după care a închis telefonul.

Înregistrarea în care a fost surprinsă înjurătura primarului interimar pe acest subiect o găsiţi pe europafm.ro.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button