Primarul Gheorghe Falca a fost implicat într-un accident de circulație

de:
18 dec. 2014
0 Afișari
Primarul Gheorghe Falca a fost implicat într-un accident de circulație

Tamponarea a avut loc pe Calea Aurel Vlaicu din municipiul Arad, în timp ce primarul Gheorghe Falcă, co-preşedinte al PNL Arad, se afla la volanul unui Volkswagen Tiguan, care a fost lovit din lateral de un autoturism Volkswagen Golf condus de o femeie, scrie mediafax.ro.

Potrivit unor martori, în urma impactului, maşina condusă de Falcă a lovit un taximetru, însă nicio persoană din cele trei autovehicule nu a fost rănită.

Până la ora transmiterii acestei ştiri, primarul Gheorghe Falcă nu a putut fi contactat pentru a oferi informaţii despre incident, însă purtătorul de cuvânt al Primăriei Arad a declarat că „la originea evenimentului a fost manevra unui şofer”, în urma căreia a avut loc tamponarea autovehiculului „condus regulamentar de primar şi acroşarea unui taximetru, care a fost împins în afara şoselei”, respectiv pe un spaţiu verde.

Cele trei autovehicule au avut avarii la caroserii, însă Gheorghe Falcă nu şi-a putut continua drumul din cauză că una dintre roţi s-a dezumflat, fiind preluat de un şofer al primăriei.

Cookies