Primarul general Sorin Oprescu a participat la simpozionul aniversar ISU București

de:
19 aug. 2014
0 Afișari
Primarul general Sorin Oprescu a participat la simpozionul aniversar ISU București

Cu aceasta ocazie, Primarul Capitalei a acordat diplome de merit unor membri ISU Bucuresti, remarcati pentru fapte deosebite.

„S-au implinit ieri 170 de ani de când sunteti in slujba cetatenilor Municipiului Bucuresti si executati misiuni si interventii pentru protectia si salvarea oamenilor sau a bunurilor acestora. La timp, si pe orice vreme, interveniti si salvati vieti omenesti. Nimic nu este mai nobil decat acest lucru. Va multumesc pentru bravura dumneavostra, pentru faptul ca ati fost si sunteti alaturi de comunitate. Acesta este si motivul pentru care am incercat, prin mijloacele pe care le-am avut la dispozitie din functia de Primar General al Capitalei, sa va fiu alaturi prin investitii care sa ridice nivelul de raspuns si prin dotari materiale destinate imbunatatirii actiunilor de interventie precum si prin elaborarea programelor de dezvoltare realizate impreuna, in scopul cresterii sigurantei cetatenilor. Va promit ca Primaria Generala va continua acest demers” a declarat Primarul General.

La randul sau, Primarul General a primit din parte Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bucuresti medalia militara romaneasca „Pro Virtute Militari”, instituita in anul 1860 si decernata pompierilor participanti la luptele date pe Dealul Spirii in data de 13 septembrie 1848.

Incepand cu anul 2013, ziua de 18 august a fost stabilita ca zi oficiala a I.S.U. Bucuresti, data la care se comemoreaza si sarbatoreste infiintarea primei formatiuni de pompieri militari din Capitala.

Pentru pregatirea elevilor din scolile bucurestene, ISU Bucuresti in colaborare cu Primaria Municicpiului Bucuresti si Inspectoratul Scolar Bucuresti desfasoara din anul 2013 activitati de pregatire teoretica si practica in domeniul situatiilor de urgenta.

Cookies