Primarul general Nicușor Dan demontează informația că arhitectul-șef al Primăriei Capitalei a fost audiat la DNA

08 feb. 2022
371 afișări
Primarul general Nicușor Dan demontează informația că arhitectul-șef al Primăriei Capitalei a fost audiat la DNA
Primarul general Nicușor Dan demontează informația că arhitectul-șef al Primăriei Capitalei a fost audiat la DNA

Primarul general Nicușor Dan neagă faptul că arhitectul-șef al Primăriei Capitalei ar fi fost audiat astăzi de DNA, după o știre în acest sens, difuzată marți de televiziunea Antena 3. El spune că inclusiv numele acestuia a fost confundat de postul TV, pe care îl acuză că propagă informații false „în speranța că asta o va ajuta pe Gabriela Firea să ajungă din nou primar al Bucureștiului”.

Primarul Nicușor Dan scrie pe Facebook:

„Pentru că minciunile devin din ce în ce mai dese, iar neobrăzarea din ce în ce mai mare, vreau să explic din nou bucureștenilor și CNA ce înseamnă știrile false Antena 3 și de ce ele continuă să apară. Să luăm doar ziua de azi.”

Despre Matei Damian, director executiv al Direcției Urbanism din primărie, Antena 3 a spus azi, la ora 12.17, că ar fi audiat „în aceste momente” la DNA. ”Minciună. La ora respectivă, Matei Damian era în sediul PMB și lucra la niște documentații, nu era la DNA. Am verificat personal. (Trecem peste altă minciună, voită sau nu, că Matei Damian ar fi „arhitectul Primăriei Generale”. Nu e. Arhitectul șef al Primăriei Capitalei se numește Adrian Bold).”, spune primarul.

Despre Diana Punga, administratorul public al Capitalei, Antena 3 a afirmat, „în același material în care a livrat minciuna de mai sus”, că și-ar fi dat azi demisia din funcție. „Din nou – Minciună. Diana Punga lucrează în continuare, nu a depus nicio demisie. (Trecem iar peste minciuna că ea ar fi în același timp și unul dintre consilierii mei personali).”, mai adaugă acesta.

Nicușor Dan acuză postul Antena 3 de parti-pris politic

Primarul Bucureștiului lansează acuzații de părtinire la adresa postului TV, pe care îl acuză că dezinformează cu scopul precis de a-l demola mediatic și de a crește, în schimb, cota de popularitate a Gabrielei Firea. „Nu știe să piardă, cum nu știe să câștige respectul oamenilor, cinstit”, spune Nicușor Dan despre fostul primar al PSD Gabriela Firea. În plus, el crede că astfel de știri îi demoralizează indirect pe oamenii din primăria Capitalei.

„Să nu credeți că Antena 3 minte din obișnuință sau din plictiseală în legătură cu ceea ce se întâmplă la Primăria Capitalei sau cu angajații primăriei. Nu. Minciuna și manipularea au un scop clar: Antena 3 își dorește să mă demoleze mediatic, în speranța că asta o va ajuta pe Firea să ajungă din nou primar. Mai mult, pentru asta atacă angajați din PMB, încercând să-i demoralizeze indirect pe toți oamenii din primărie care încearcă să facă ceva pentru București. Eu am încredere în echipa mea și îi voi susține fără rezerve în fața acestor presiuni josnice.”, mai scrie edilul Capitalei.

El îndeamnă bucureștenii să nu creadă nimic din ceea ce informează Antena 3 despre primarul general sau Primăria Municipiului București.

„Vorbim, de altfel, de același post TV care a mințit isteric despre mine luni în șir, în vara și toamna lui 2020, doar-doar va reuși s-o mențină primar general pe Gabriela Firea. N-a reușit și asta îi enervează în continuare, după cum și pe G. Firea o enervează și o înveninează în continuare pierderea acelor alegeri. Nu știe să piardă, cum nu știe să câștige respectul oamenilor, cinstit.

Tuturor bucureștenilor de bună-credință, indiferent dacă mă susțineți sau nu, vă spun doar un lucru: ⚠ nu credeți nicio iotă din ce auziți la Antena 3 despre mine sau despre Primăria Capitalei. Orice aș face sau orice ar face PMB, puteți fi siguri că Antena 3 va găsi o cale să distorsioneze, să manipuleze sau să dezinformeze. Antena 3 nu are nicio credibilitate și niciun bucureștean cinstit n-ar trebui să-i acorde vreuna. Aviz CNN cu ce își asociază prestigioasa siglă. O mașinărie infernală de produs ură merită un singur tratament: o distanță sănătoasă.”, își încheie acesta postarea de pe Facebook.

 

Cookies