ȘTIRI

Primarul din Târnava, dezvăluiri despre şeful SRI, Florian Coldea

Florin Farcaşiu, primarul comunei arădene Târnova, a făcut câteva dezvăluiri despre generalul Florian Coldea, şeful interimar al SRI:

„El a plecat de tânăr din comună. Cetăţenii comunei cunosc familia, pe părinţii domnului Coldea. Sunt oameni de vază, sunt pensionari amândoi. Tata a fost şofer la Agromec, mama centralistă. Familia Coldea reprezintă foarte mult în Târnova. Sunt oameni gospodari, respectaţi pentru tot ceea ce au făcut în viaţa lor. Ei nu au primit o aură datorită ascensiunii domnului general”, spune primarul Farcaşiu.

Edilul este cu câţiva ani mai mare decât generalul Coldea, dar au învăţat la aceeaşi şcoală, iar primarul îşi aminteşte că, încă de atunci, actualul interimar al SRI, s-a făcut remarcat prin inteligenţa sa. „Era un băiat respectuos, inteligent. Făcea diferenţa între ceilalţi. E o inteligenţă peste medie. Avea un limbaj elevat încă de pe atunci. Puteai să abordezi cu el subiecte pe orice temă, chiar de copil. Cred că asta a contat foarte mult în ascensiunea lui”, a mai spus primarul.

Farcaşiu spune că în ultimii ani nu s-a mai întâlnit cu generalul Coldea în comună, ci doar la Bucureşti. „S-a schimbat. Avea un limbaj mult mai precaut. Aşa am sesizat eu. Ne întrebam ce face familia, nu am abordat probleme politice sau de altă natură”, a declarat edilul. „Cunoscându-l pe domnul Coldea, pot spune că îşi face datoria exact aşa cum îi sunt atribuţiile. Am încredere mare în domnul general”, a încheiat primarul Florin Farcaşiu, potrivit unui articol publicat de adevarul.ro.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button