Primarul de la 5 anunță că l-a amendat pe primarul de la Capitală. Piedone către Nicușor Dan: M-am săturat de aroganța și letargia dumneavoastră!

09 feb. 2022
14862 Afișari
Primarul de la 5 anunță că l-a amendat pe primarul de la Capitală. Piedone către Nicușor Dan: M-am săturat de aroganța și letargia dumneavoastră!
Primarul de la 5 anunță că l-a amendat pe primarul de la Capitală. Piedone către Nicușor Dan: M-am săturat de aroganța și letargia dumneavoastră!. Sursă foto: Facebook/ Cristian Popescu Piedone

Primarul Sectorului 5 a anunțat că a început să amendeze Primăria Capitalei prin instituțiile care se află în subordine pentru modul în care sunt administrate străzile și zonele din sectorul condus de Piedone pe care le administrează direct PMB.

Cristian Piedone l-a amendat pe Nicușor Dan

Anunțul făcut de Cristian Piedone a fost făcut prin intermediul unei postări însoțite de un video pe pagina de Facebook. Primarul Sectorului 5 susține că a cerut în mod public, încă de când a preluat mandatul, să îi fie cedate străzile și porțiunile de drum deținute de Primăria Municipiului București pentru a le salubriza și a le asigura toate utilitățile.

De asemenea, edilul Sectorului 5 declară că vrea să aducă aceste străzi și porțiuni în secolul XXI, dar Primarul General al Capitalei, Nicușor Dan, îl ignoră.

Astfel, Piedone a trecut la fapte și marți a amendat Administrația Cimitirelor, ALPAB (Administrația Lacuri Parcuri și Agrement București) și Administrația Străzilor pentru starea deplorabilă în care se află cele peste 375 de străzi și intrări din Sectorul 5 care se află în administrarea directă a PMB.

Primarul Sectorului 5 a mai declarat că, dacă aceste străzi din sector nu îi vor fi cedate până la sfârșitul lunii, va merge în fața Primăriei Municipiului București și va manifesta alături de oamenii din S5 și pe care nu îi poate ajuta.

Piedone: „M-am săturat de aroganța DVS, de letargia DVS. domnule Dan!”

Cristian Piedone spune că într-un an și ceva Nicușor Dan nu a trecut deloc pe la Primăria S5, nici nu a telefonat, nici nu a ajutat și nici nu a trecut prin cartierele din sector. Primarul General este anunțat prin această postare că s-au mai făcut schimbări prin S5 și este invitat să facă o vizită, „chiar și neanunțat”.

„M-am săturat de aroganța DVS, de letargia DVS. domnule Dan!”, îi transmite Piedone lui Nicușor Dan.

Primarul Sectorului 5 anunță că instituțiile care „își bat joc de cetățenii Sectorului 5” vor trebui să plătească două miliarde de lei vechi.

„ȘI VĂ ȚINEM AȘA PÂNĂ CÂND VEȚI ÎNȚELEGE CĂ BUCUREȘTIUL ESTE AL CETĂȚEANULUI, NU AL POLITICIENILOR, NU AL DUMNEAVOASTRĂ, NU AL CONSILIERILOR GENERALI, NU AL PARTIDELOR POLITICE!!!

SPER CĂ SUNT CLAR!”, a mai spus Cristian Popescu Piedone pe Facebook.

Postarea integrală poate fi văzută mai jos:

Cookies