ARHIVA B365

Primarul „dat dispărut”, Rareş Mănescu, apariţie surpriză în Sectorul 6. FOTO

Din cauză că lipseşte de trei ani din viaţa comunităţii locale, nemaifiind văzut de alegători din campania electorală din 2012, cetăţenii Sectorului 6 l-au botezat pe primarul Rareş Mănescu „primarul care nu este”, „primarul invizibil” sau „Rareș (Răr)escu”. Mai mult decât atât, din acelaşi motiv, edilul Sectorului 6 a devenit subiect de multiple bancuri, unele din acestea spunând chiar că ar fi fost răpit de extratereştri. 

„Dacă Vanghelie este «primarul care este», al nostru este «primarul care nu este»”, spun locuitorii din Sectorul 6 al Capitalei, după ce nu l-au mai văzut pe primar din 2012, din timpul campaniei electorale. 

Bancuri pe seama primarului Rareş Mănescu

Potrivit site-urilor mondene, primarul Rareș Mănescu este momentan cel mai căutat bărbat din Capitală, fiind o provocare chiar și pentru cei mai experimentați paparazzi care se plâng că nu-i lucru ușor să-l prinzi în poză pe „primarul invizibil”. 

Ca să facă haz de necaz, bucureștenii au și inventat câteva bancuri pe seama primarului Mănescu, care în mediul virtual, îi face o serioasă concurență chiar și lui Chuck Norris. VEZI AICI Câteva bancuri și legende urbane amuzante despre primarul Sectorului 6, Rareș Mănescu. 

CITEȘTE ȘI: PREMIERĂ ÎN BUCUREŞTI Se strâng semnături pentru demiterea primarului Rareş Mănescu

Primarul Rareș Mănescu a semnat pentru suspendarea sa, la unul dintre corturile amplasate în Sectorul 6, special amenajate în acest scop, este una dintre glumele care au făcut deliciul internauţilor, conform site-ului de umor timesnewroman

„Apariție surpriză la unul dintre corturile din Sectorul 6 în care se strang semnături pentru demiterea primarului Rareș Mănescu: însuși primarul Rareș Mănescu. Cu această ocazie, Rareș Mănescu a spart gheața și a semnat pentru prima dată ceva de când este primar în Sectorul 6.” 

Edilul Rareş Mănescu a apărut la un eveniment al Armatei

Dacă primarul liberal Rareş Mănescu nu a mai dat ochii cu cetăţenii Sectorului 6 în ultimii trei ani, luni acesta a putut fi zărit la un eveniment organizat al Armatei, în Sectorul 6. Este vorba de inaugurarea statuii lui Mihai Viteazul la manifestările dedicate aniversării a 155 de ani de la înfiinţarea primei unităţi de gardă din Armata Română modernă, la sediul Regimentului 30 Gardă „Mihai Viteazul” din Bucureşti. 

Statuia a fost instalată în fața Regimentului 30 Gardă „Mihai Viteazul”, situat la intersecţia dintre B-dul Timişoara şi B-ul G-ral Vasile Milea, Sector 6. DETALII, AICI. 

La evenimentul de ieri, Mănescu a fost surprins în fotografii alături de unul dintre cei mai vehemenţi critici ai săi, Ştefan Florescu, preşedintele Fundaţiei „Din Suflet, Pentru Suflet”, cel care a şi organizat de altfel campania de strângere de semnături în vederea organizării unui referendum local pentru demiterea primarului Sectorului 6. Fotografia a fost postată pe pagina de Facebook a lui Ştefan Florescu. Potrivit lui Florescu, edilul Sectorului 6 nu a avut nicio atribuţie în cadrul evenimentului Armatei şi nu a depus nici măcar o coroană de flori în memoria domnitorului Mihai Viteazul. 

CITEŞTE ŞI 23000 de bucureşteni au semnat pentru demiterea primarului Rareş Mănescu. Aproape 23.000 de bucureşteni şi-au dat acordul pentru organizarea unui referendum local privind demiterea primarului Sectorului 6, Rareş Mănescu. Astfel, la corturile amplasate de Fundaţia „Din Suflet, Pentru Suflet”, condusă de Ştefan Florescu, s-a strâns deja un sfert din semnăturile necesare în vederea organizării referendumului pentru demiterea edilului Sectorului 6. Între timp, numărul celor care au semnat pentru organizarea referendumului a ajuns la 25.000 de persoane, conform preşedintelui Fundaţiei „Din Suflet, Pentru Suflet”. 

Florescu susţine că nici nu şi-a dat seama când a apărut în dreapta sa primarul „care nu este”, Rareş Mănescu, şi că pentru a evita unele speculaţii îi asigură pe bucureşteni că va rămâne în continuare la fel de critic la adresa administraţiei Mănescu, la fel ca şi până acum. 

Primarul Mănescu, prezent la adunarea masonilor din România, în iunie

Cu toate că Primăria pe care se presupune că o conduce nu îl prea interesează, alte genuri de adunări pare că îl atrag pe liberal. Spre exemplu, adunările masonilor din România. Așa se face că Rareș Mănescu a apărut la decernarea premiilor anuale ale MASONERIEI, singurul ONG ale cărei Gale sunt transmise de TVR, conform activenews.ro. Marea Lojă Masonică a României a organizat, pe 21 iunie, Gala Premiilor MLNR, în care a decernat șapte premii a 10.000 de euro fiecare, pentru „excelență în domenii vitale pentru destinul nostru colectiv „. DETALII, AICI. 


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button