Primarul Ciprian Ciucu anunță dezastrul din Sectorul 6 în 2021: În acest moment suntem cu bugetul în aer

09 feb. 2021
90 Afișari
Primarul Ciprian Ciucu anunță dezastrul din Sectorul 6 în 2021: În acest moment suntem cu bugetul în aer

Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, a declarat că în primele două luni ale anului autoritatea locală a primit din cota de impozit pe venit 28 de milioane de lei, în loc de 100 de milioane de lei, cum a fost anul trecut.

„În acest moment suntem cu bugetul în aer, comparativ cu anul 2020, în primele două luni am primit din cota de IV doar 28 de milioane de lei, în loc de 100 de milioane, cum a fost anul trecut. Deci cu 72 de milioane mai puţin. Asta pentru că Sectoarele nu au fost prinse în legea finanţelor publice. Sper să ne echilibrăm pe parcursul anului, după apariţia Legii Bugetului”, a scris Ciprian Ciucu, marţi, pe Facebook.

El a menţionat că autoritatea locală va repara străzi, însă aceasta depinde de buget.

Ciucu spune că are zile negre la primărie

„Merg mult pe teren, nu mereu vă spun. Vă citesc comentariile, reclamațiile și puține îmi scapă. Dar nu asta este important. Important este să acționăm instituțional, ca toate problemele să nu se gâtuieasca si să se rezume la puterea de muncă a unui singur om.

Important este să am o echipă funcțională, să recuperez funcționarii publici și oamenii care nu sunt compromiși și să cresc o generație nouă de oameni dedicați. Am schimbat organigrama Primăriei, am creat spațiu pentru a aduce oameni pe aceste posturi ce vor fi scoase la concurs. Le voi anunța public. De asemenea, voi atrage tot ce pot atrage mai bun din alte instituții publice, dar și din mediul privat.

Multitudinea de probleme pe care mi le semnalați și cu care sunt asaltat, cum ar fi drumul X, parcul Y, școala Z s.a.m.d. nu va fi rezolvată nici mâine si nici in integralitate și nici de un singur om. Vom vedea pe parcurs ce vom reuși. Munca, preocupare, implicare. De aia m-am vrut primar, vor apărea rezultate pe parcurs, dar nu peste noapte. Azi am fost la una dintre școlile aflate in reabilitare să văd cu ochii mei progresul. Mâine mă duc la alta”, spunea primarul Sectorului 6 ieri într-o altă postare.

Cookies