Primarul Ciprian Ciucu, supărat pe un ”Dorel de la PMB” care a intrat cu autoutilitara într-un parc din S6

08 iul. 2022
3639 Afișari
Primarul Ciprian Ciucu, supărat pe un ”Dorel de la PMB” care a intrat cu autoutilitara într-un parc din S6

Primarul Ciprian Ciucu îl acuză de vandalism pe un angajat de la o direcție a PMB, după ce acesta ar fi intrat cu autoutilitara pe aleile din Parcul Brâncuși din S6 ca să stropească împotriva țânțarilor și a altor insecte.

O fotografie de noapte este publicată de Ciucu, cu mașina de la Centrul de Protectie a Plantelor București care se distinge greu din cauza întunericului, alături de imagini cu semnele lăsate pe pământul îmbibat de apă din parc.

„Dorel de la Centrul de Protecție a Plantelor (PMB) a distrus parțial spațiul verde din Parcul Brâncuși pentru că atâta îl duce pe el capul/aceasta este calitatea serviciului prestat.”, își exprimă furia, pe Facebook, primarul Sectorului 6.

Ciucu a transmis că a dispus Poliției Locale identificarea făptuitorului, amendarea acestuia pentru vandalism și recuperarea prejudiciului.

În comentarii ( ca de altfel și din poze ) se fac observații că pe lângă semnele lăsate de roțile autoutilitarei, în parcul Brâncuși este noroi de la ploi, respectiv că pământul se îmbibă de apă în anumite zone.

Altcineva comentează, ușor ironic, că este vina lui Nicușor Dan pentru ce a făcut angajatul, pentru a sugera că este o răfuială a primarului Ciucu cu Primăria Generală condusă de Nicușor Dan, însă edilul de sector îi răspunde: „Nu poate ști primarul tot ce fac miile de lucrători.”

Centrul de Protecție a Plantelor aplică constant tratamente în București, iar acestea sunt anunțate public pe site-ul instituției.

Ultimul val de tratamente, al patrulea în 2022, a fost aplicat timp de o lună în București, în perioada 06 iunie -05 iulie, se mai arată pe site-ul de prezentare al Centrul de Protecție a Plantelor, aflat în subordinea CGMB.

În București plantele se stropec cu soluții preparate în diverse concentrații și combinații de substante fungicide, insecticide, acaricide, erbicide, stimulenți de creștere folosite în funcție de natura bolilor și a dăunătorilor plantelor.

Îți mai recomandăm:

 

Cookies