Primarul Ciprian Ciucu, „luat la mișto” de poliție când a sunat să reclame o cursă ilegală de mașini: Marți voi face o plângere administrativă, sper să aibă înregistrarea

03 mai 2021
387 afișări
Primarul Ciprian Ciucu,

Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, a explicat, duminică, într-o postare pe Facebook, că a fost ”luat la mișto” când a sunat la poliție să reclame o cursă ilegală de mașini: ”Că de unde stiu eu că mergea cu viteză, am radar?”, a spus povestit edilul.

Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, spune că a sunat la Brigada Rutieră a Capitalei pentru a semnala o cursă ilegală de mașini, însă ofițerul de serviciu care a răspuns la apel l-a luat ”la mișto” și i-a ”închis telefonul în nas”.

Ce a scris edilul pe Facebook:

”Absolut rușinos serviciul Brigăzii Rutiere din București! Chiar dacă sunt primar, dacă e vreo neregulă în orașul acesta si chiar dacă nu este în Sectorul 6, mi se pare normal să umblu cu papucii de cetățean și să semnalez când ceva nu este în regulă. Sun la telefonul de serviciu, nu direct la ministru.

În această seară am decis să ies la plimbare in Centrul orașului cu familia, apoi am luat-o pe jos, pe lângă Guvern și am ajuns pe Bd. Aviatorilor unde tocmai se desfășura o cursă de mașini (categoria Lamborghini) în toată regula. Motoare turate la maxim, viteze foarte mari de peste 150 km.

Moment în care, na, zic să sun la Brigada Rutieră București să le spun oamenilor să știe, am zis ca ajut. Rezultatul a fost că ofițerului de serviciu, pe care l-am deranjat de Paște, a fost să mă ia la mișto. Că de unde stiu eu că mergea cu viteză, că ce, am radar…? Și mi-a închis telefonul în nas.

Două chestiuni:
(1) marți voi face o plângere administrativă, sper să aibă înregistrarea.
(2) dacă vreodată întâlniți astfel de atitudini la Poliția Locală a Sectorului 6, vreau să știu.”, a scris primarul Ciucu pe Facebook.

Cookies