Primarii vecini de sectoare, întâlniri de stat la taclale. Armand, Mihaiu şi Ciucu cer un Guvern atent la nevoile comunităţilor locale

08 dec. 2020
87 Afișari
Primarii vecini de sectoare, întâlniri de stat la taclale. Armand, Mihaiu şi Ciucu cer un Guvern atent la nevoile comunităţilor locale

Ce fac primarii din București după alegeri? Se întâlnesc și fac schimb de experiențe. Dat fiind că au cam aceeași experiență în "primăreală" acesta pare să fie începutul unei frumoase prietenii pentru binele a jumătate din București. Rămâne de văzut când primarii din 1, 2 și 6 vor face întâlniri și cu primarii din sectoarele 3, 4 și 5.

Primarii sectoarelor 1, 2 şi 6, Clotilde Armand, Radu Mihaiu şi Ciprian Ciucu, s-au întâlnit, marţi, Ciprian Ciucu declarând că este un semn de normalitate şi că este nevoie cât mai repede de un Guvern atent la nevoile comunităţilor locale.

„Problemele cu salubritatea şi cu managementul deşeurilor (mai ales pe partea de selectare/reciclare/depozitare) sunt majore în Bucureşti. Ne-am întâlnit în această dimineaţă pentru a ne consulta şi căuta soluţii. Avem câteva soluţii fezabile şi pe care i le vom propune Primarului General Nicuşor Dan, pentru că el ne coordonează şi trebuie să acţionăm împreună. Le vom discuta public şi după ce le agreăm cu el, pentru că nu este normal să le afle de pe Facebook”, a scris Ciprian Ciucu, marţi, pe Facebook.

Schimb de experiențe între primari

El a menţionat că face schimb de experienţă cu omologii săi de la sectoarele 1 şi 2.

„În rest, avem probleme comune, facem schimb de experienţă şi comparăm soluţii şi vom şi comunica pe o voce comună pe chestiunile arzătoare, cum ar fi limitări legislative pe care Parlamentul şi Consiliul General trebuie să le înlăture pentru a ne lăsa să ne facem treaba. Ideea este că în Bucureşti (PMB) şi la Sectoarele 1, 2 şi 6 avem majorităţi împreună PNL – USR-PLUS şi trebuie să ne comportăm ca atare. Este un semn de normalitate, de colaborare, un semn pe care îl transmitem şi colegilor noştri care vor forma guvernul, pentru că avem nevoie cât mai repede de un Guvern atent la nevoile comunităţilor locale! Acum ne-am întâlnit la in biroul doamnei Armand, peste două săptămâni îi aştept pe cei doi colegi primari la mine”, a adăugat Ciprian Ciucu.

Cookies