Un nou parc, amenajat în București! Va costa 2,4 milioane lei

de:
12 nov. 2014
0 Afișari
Un nou parc, amenajat în București! Va costa 2,4 milioane lei

Pentru instalarea unei fântâni arteziene, a două locuri de joacă și a iluminatului cu panouri fotovoltaice autoritățile locale din Sectorul 6 vor plăti 2,4 milioane de lei. Valoare estimată a contractului este de 2.451.790 lei cu TVA, adică 1.977.250 RON fără TVA.

Potrivit invitației de participare publicate de Primăria Sectorului 6 pe site-ul de licitații, se vor amenaja spațiile verzi prin plantarea de arbori și arbuști pentru realizarea unui gard viu, se va însămânța gazonul și se va realiza și un sistem de irigații. Se preconizează și realizarea unui sistem de iluminat din surse alternative, adică iluminat cu panouri fotovoltaice.

Autoritățile mai intenționează să facă o fântână arteziană placată cu plăci de granit și să realizeze două spații de jocă pentru copii. Acestea vor fi dotate cu diferite echipamente pentru joacă (pe suprafață de nisip) destinate copiilor de vârste diverse.

plan

Vor fi montate bănci și coșuri de gunoi, iar aleile ecologice vor fi realizate atât din asfalt, cât și din piatră cubică. De asemenea, parcul va fi dotat cu toalete ecologice și cabină de pază.

„Valoarea contractului fără diverse și neprevăzute este de 1.958.890 lei, exclusiv TVA. Valoarea cheltuielilor diverse și neprevăzute este de 18.360 lei, exclusiv TVA, respectiv în procent de 0,937% din valoarea estimată a contractului fără diverse și neprevăzute”, anunță autoritățile publice.

PLANUL PROPUS POATE FI DESCĂRCAT AICI

Contractul va fi atribuit firmei ce va veni cu oferta cu prețul cel mai scăzut. Data limită de depunere a ofertelor este 25.11.2014 09:00, acestea se vor deschide în aceeași zi de la ora 12:00, se mai arată în anunțul publicat pe SEAP.

Cookies