Primăria Sectorului 6 repară trotuarele de pe strada Brașov. „Sunt rupte, vălurite și nu le oferă pietonilor condiții civilizate”

15 mart. 2023
885 afișări
Primăria Sectorului 6 repară trotuarele de pe strada Brașov. „Sunt rupte, vălurite și nu le oferă pietonilor condiții civilizate”
Primăria Sectorului 6 repară trotuarele de pe strada Brașov. „Sunt rupte, vălurite și nu le oferă pietonilor condiții civilizate” | Sursă foto: Facebook-PS6

Primăria Sectorului 6 a anunțat că in perioada următoare vor fi începute lucrări de reparații pentru trotuarele de pe strada Brașov. Ordinul de începere a lucrărilor a fost deja semnat, după cum transmite administrația publică.

Trotuarele de pe strada Brașov nu vor mai fi rupte și pline de gropi

Trotuarele aflate pe strada Brașov din Sectorul 6 se află într-o stare deplorabilă, fiind pline de gropi, denivelări și rupturi. Astfel că, pietonilor nu le sunt oferite condiții civilizate de circulație.

Pentru a remedia această problemă, Primăria Sectorului 6 a anunțat că vor fi începute lucrări de reparații pe acest tronson de drum.

Administrația publică a anunțat că trotuarele urmează să fie refăcute pe, ambele sensuri de mers, pe porțiunea de drum dintre Plaza Mall și Prelungirea Ghencea. Suprafața ce va fi refăcută este de:

  • 8.362 mp.

Refacem cu totul fața Sectorului 6 și-l transformăm într-un loc unde să ne placă să locuim, a mai transmis PS6.

Cu toate că s-a anunțat că aceste trotuare urmează să fie reparate, administrația publică nu a informat care va fi data exactă la care vor fi începute lucrările.

Locuitorii Sectorului 6 semnalează și alte zone cu probleme

Cu toate că anunțul a fost bine primit de bucureștenii ce locuiesc în Sectorul 6, aceștia au transmis primăriei că există și alte zone unde trotuarele sunt degradate și trebuie să fie reparate.

Iată câteva dintre comentariile lăsate de oameni:

  • „Vă rog să treceți și pe strada Rușețu, la numerele 6, 8 și 10 să vedeți ce trotuare sunt. Ne rupem picioarele. Asfaltul este ridicat din cauza rădăcinilor pomilor. Poate se iau masuri și acolo.”
  • „Aceeași problemă este și cu trotuarul de pe strada Segarcea, nr 1. Este un trotuar foarte accesat, fiind zona de tranziție pentru elevii de la Liceul „Elena-Cuza”. S-au făcut solicitări, dar fără niciun răspuns. Cunosc mulți bătrâni din zona care au căzut și lovit rău din cauza acestui trotuar petecit și stricat de vreme. Locuiesc de mai bine de 30 de ani în aceasta zona și niciodată nu a fost refăcut.”

Pe lângă reparațiile de pe strada Brașov, PS6 a informat că vor fi luate măsuri și pentru a opri șoferii ce parchează mașinile neregulamentar în această zona. Astfel că, după finalizarea lucrărilor vor fi montați și stâlpișori de protecție pentru a oferi siguranță pietonilor.

Stâlpișorii urmează să fie instalați cu avizul de la Comisia Tehnică de Circulație din cadrul Primăriei Municipiului București.

Cookies