Primaria Sectorului 6 este, pentru prima data, partener oficial al Let’s Do It, Romania!

de:
27 sept. 2013
0 Afișari
Primaria Sectorului 6 este, pentru prima data, partener oficial al Let's Do It, Romania!

„Let’s Do It” este un proiect initiat in Estonia, inca din anul 2008, preluat de Letonia si Lituania in 2009, in Romania in 2010 si continuat in 2011 si 2012. Pentru a asigura succesul acestui proiect, echipa organizatoare din Romania (www.letsdoitromania.ro) a obtinut sprijinul autoritatilor locale ale Sectorului 6 si al operatorului de salubritate, URBAN S.A.

Astfel, angajatii Administratiei Domeniului Public si Dezvoltare Urbana Sector 6, lucratorii URBAN S.A., dar si voluntari ai asociatiilor de profil si ai unitatilor de invatamant vor contribui la campania de curatenie generala de sambata.

Actiunea de curatenie se va desfasura pe parcursul intregii zile de sambata, 28 septembrie 2013, fiind sprijinita de inspectorii de mediu si de Directia Generala de Politie Locala Sector 6, pentru monitorizarea atenta a activitatilor specifice.

Principalele zone unde se va interveni sunt: digul Lacului Lorii, insula de pe lac, Strada Liniei, pe intreaga lungime, Strada Dambovitei, Prelungirea Ghencea si zona ANL Giulesti, acestea fiind zonele cel mai des mentionate in sesizarile cetatenilor.

„Inca o data, fac apel la membrii comunitatii sa se alature autoritatilor în derularea acţiunii de strângere a deşeurilor din Sectorul 6, ce va avea loc maine. Spiritul civic este cartea de vizita a fiecarei comunitati si, impreuna, putem demonstra ca ne pasa de curatenie si de oras”, a declarat primarul Sectorului 6, Rares Manescu.

Cookies