Primaria Sectorului 6 a declarat război magazinelor de vise

de:
10 nov. 2010
1 afișări
Primaria Sectorului 6 a declarat război magazinelor de vise

În ultimele zile, în urma sesizărilor făcute de către cetăţeni, Primăria Sectorului 6, prin Serviciul Inspecţie Comercială din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie Comunitară, a închis trei magazine de tip “spice shop”, care comercializau produse etnobotanice. Magazinele erau situate în vecinătatea unor instituţii de învăţământ, mai exact, pe străzile Ghercu Constantin, Chilia Veche şi Râul Doamnei, se arată într-un comunicat al Primăriei Sectorului 6.

Și asta e de-abia începutul, promite primarul Cristian Poteraş. Edilul va propune, în următoarea şedinţă a Consiliului Local Sector 6, un proiect de hotărâre prin care să fie interzisă funcţionarea tuturor magazinelor care comercializează produse etnobotanice pe raza Sectorului 6.

”Plantele etnobotanice, cunoscute pentru efectele lor similare unor droguri uşoare, au ajuns să se regăsească printre ‘ingredientele’ de bază ale unei petreceri între tineri. Pentru ca îi eliberează de emoţii, inhibiţii, tristeţe şi îi trimit în ‘al nouălea cer’, din ce în ce mai mulţi tineri au devenit clienţi fideli ai magazinelor ‘de vise’”, se menţionează în comunicat motivele care l-au făcut pe edilul-şef al Sectorului 6 să le declare război magazinelor de vise.

Cookies