Haos total: Primăria Sectorului 5 suspendă interdicțiile anunțate ieri

25 mart. 2021
72 Afișari
Haos total: Primăria Sectorului 5 suspendă interdicțiile anunțate ieri

Primăria Sectorului 5 suspendă interdicțiile anunțate ieri, cel puțin pentru moment, conform unui anunț al biroului de presă din cadrul instituției.

Primăria Sectorului 5 suspendă interdicțiile anunțate ieri. În urma unei discuții telefonice pe care Prefectul Capitalei a avut-o cu Primarul Sectorului 5 în această dimineață, Primăria Sectorului 5 a decis să suspende pentru moment dispoziția dată ieri, 24 martie, privind unele măsuri pentru limitarea răspândirii Covid-19 pe raza sectorului.

Primăria Sectorului 5 suspendă interdicțiile anunțate ieri

”La solicitarea Prefectului, Primarul a fost de acord să aștepte deciziile care urmează să fie luate la nivel de Guvern și care presupun adoptarea unor măsuri unitare la nivelul Capitalei. Cei doi oficiali au căzut de acord în privința faptului că mai presus de orice este interesul și sănătatea cetățenilor, iar situația epidemiologică actuală necesită adoptarea unor măsuri suplimentare”, anunță Primăria Sector 5.

Miercuri seară, Prefectul Capitalei, Alin Stoica, îl amenință pe Piedone cu judecata pentru măsurile luate.

Primarul Cristian Popescu Piedone a transmis și el, tot miercuri seară, că dispoziţia pe care a dat-o privind reducerea programului unor agenţi economici a cărei revocare o cere Prefectura Capitalei are la bază prevederi din OUG nr. 57/2019 privind Codul administrativ, care îi conferă atribuţii referitoare la serviciile publice de interes local asigurate cetăţenilor.

Cookies