LA MINE-N CARTIER

Primăria Sectorului 5 suspendă activitatea de lucru cu publicul. Cununiile civile se vor mai oficia?

Primarul Sectorului 5, Cristian-Victor Piedone POPESCU, a dispus marți, 24.11.2020, suspendarea activităţii de lucru cu publicul în sediul situat pe Strada Fabrica de Chibrituri.

Activitate suspendată

Activitatea de lucru cu publicul este suspendată din 25 noiembrie până inclusiv pe 7 decembrie 2020, ca urmare a apariţiei unor noi cazuri de infectare cu COVID-19 în rândul angajaţilor Primăriei Sectorului 5.

Prin urmare, vor lucra cu publicul doar angajaţi ai Direcţiei pentru Evidenţa Persoanelor pentru eliberarea certificatelor de naştere sau deces, cu respectarea strică a normelor sanitare în vigoare.

Cununiile civile

De asemenea, cununiile civile programate în această perioadă se vor oficia în continuare, însă într-un cadru mult mai restrâns (cel mult 6 persoane). Acest lucru este posibil întrucât Starea Civilă din cadrul Primăriei Sectorului 5 are o intrare separată de restul clădirii, iar angajaţii care nu sunt confirmaţi cu noul coronavirus şi care lucrau cu publicul vor veni la serviciu.

Toate spaţiile din clădirea Primăriei urmează să fie dezinfectate de o firmă specializată. Personalul care a intrat în contact direct cu angajaţii infectaţi a fost testat şi va rămâne acasă până la primirea rezultatului. Dacă acesta va fi negativ, angajaţii vor reveni la locul de muncă.

Nu în ultimul rând, întrucât Secretarul General al Primăriei, dar şi alţi directori au fost confirmaţi cu noul coronavirus, şedinţa de consiliu din data de 26 noiembrie se va amâna pentru data de 2 decembrie.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button