Primăria Sectorului 5 îşi reia activitatea cu publicul! Piedone avertizează că s-ar putea închide din nou

08 dec. 2020
30 Afișari
Primăria Sectorului 5 îşi reia activitatea cu publicul! Piedone avertizează că s-ar putea închide din nou

Primăria Sectorului 5 îşi reia activitatea cu publicul, după suspendarea activității din cauza COVID-19, însă primarul Cristian Piedone Popescu nu exclude o nouă suspendare în perioada următoare, având în vedere numărul tot mai mar ede infectări în rândul personalului.

Primăria Sectorului 5 îşi reia activitatea cu publicul, însă primarul Cristian Piedone Popescu nu exclude o nouă suspendare în perioada următoare, având în vedere numărul tot mai mar ede infectări în rândul personalului
Primăria Sectorului 5 îşi reia activitatea cu publicul, începând de marţi, însă primarul Cristian Piedone Popescu nu exclude o nouă suspendare în perioada următoare, având în vedere numărul tot mai mare de infectări în rândul personalului.

Anunțul Primăriei Sectorului 5

”Primarul Sectorului 5, Cristian-Victor Piedone Popescu, a dispus astăzi, 07.12.2020, ca toate spaţiile din cadrul Primăriei Sectorului 5 să fie dezinfectate, înainte de reluarea activităţii cu publicul. Firma specializată în astfel de proceduri s-a asigurat că sediul Primăriei din strada Fabrica de Chibrituri este sigur, astfel încât sănătatea cetăţenilor şi a angajaţilor să nu fie pusă în pericol”, a transmis, luni seară, Primăria Sector 5.

Potrivit sursei citate, nu este exclusă, însă, o nouă suspendare a activităţii n perioada următoare.

”Având în vedere că în ultima perioadă tot mai mulţi angajaţi din cadrul Primăriei Sectorului 5 au fost depistaţi cu noul coronavirus, Primarul Sectorului 5, Cristian-Victor Piedone Popescu, nu exclude posibilitatea ca în viitorul apropiat activitatea Primăriei să fie suspendată din nou. Pentru a evita pe cât posibil acest lucru, edilul le reaminteşte angajaţilor că este extrem de important să respecte măsurile sanitare în vigoare, să poarte mască de protecţie şi să îşi dezinfecteze cât mai des mâinile, dar şi spaţiul în care îşi desfăşoară activitatea”, a mai transmis Primăria.

Activitatea a fost suspendată în 24 noiembrie.

Cookies