LA MINE-N CARTIER

Primăria Sectorului 5 continuă colectarea deșeurilor voluminoase

Primăria Sectorului 5 continuă colectarea deșeurilor voluminoase (mobilier, obiecte sanitare, saltele etc.) și în luna iunie. Acțiunea este gratuită și va avea loc în ultima zi de sâmbătă a lunii.

Primăria Sectorului 5 continuă colectarea deșeurilor voluminoase

Cristian Popescu Piedone a dispus și în luna iunie, în ultima de sâmbătă, ca angajații societății de salubrizare să colecteze gratuit deșeurile voluminoase (mobilier, obiecte sanitare, saltele etc.) care nu pot fi preluate cu sistemele obișnuite de colectare.

Te-ar mai putea interesa și: Piedone inițiază proiectul “Grădinița de vară”. Preșcolarii din Sectorul 5 vor avea acces gratuit

Colectarea deșeurilor voluminoase se va întâmpla conform unui program separat, în baza unei solicitări în prealabil, la adresele de e-mail reclamatii@salubrizare5.ro sau dispecerat@salubrizare5.ro.

„În consecință, vă aducem la cunoștință că, în data de 26 iunie 2021, în intervalul orar 08.00-14.00 se va desfășura acțiunea de colectare a deșeurilor voluminoase.”, transmite Primăria Sectorului 5 pe Facebook.

Locuitorii din Sectorul 5 care au de aruncat astfel de deșeuri sunt rugați să le depoziteze la ghenele din spatele blocurilor (în cazul celor care locuiesc la bloc) sau în fața curților (în cazul celor care locuiesc la casă).

Piedone: Doar de noi depinde să avem un sector curat

„Așa cum am făcut în lunile precedente și luna aceasta vom ridica total gratuit deșeurile precum mobilă, saltele sau alte obiecte mari pe care cetățenii din Sectorul 5 vor să le arunce. Astfel, nu vom mai găsi diferite obiecte la colț de stradă și vom putea păstra curățenia. Venim în sprijinul cetățenilor și colectăm în mod gratuit aceste deșeuri, însă îi rog să respecte programul stabilit și să facă solicitări în prealabil.

Doar de noi depinde să avem un sector curat, fără gunoaie aruncate la întâmplare. Împreună putem să dăm culoare acestui sector!”, a transmis Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button