Primăria Sectorului 4, renovată cu fonduri europene. La cât se ridică investiția

de:
06 mart. 2015
21 Afișari
Primăria Sectorului 4, renovată cu fonduri europene. La cât se ridică investiția

Consiliul Local al Sectorului 4 a votat în ședința din luna februarie hotărârea privind aprobarea finanțării din bugetul local al Sectorului 4 reprezentând valoarea cheltuielilor neeligibile în cadrul Programului Național de Dezvoltare Locală pentru obiectivul de investiții „Modernizare și extindere a două corpuri de clădire la sediul Primăriei Sectorului 4.

Astfel, având în vedere „Programul Național de Dezvoltare Locală”, coordonat de Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, consilierii locali ai Sectorului 4 au aprobat finanțarea acestui obiectiv, precum și cofinanțarea din bugetul local al Sectorului 4 a cheltuielilor neeligibile din cadrul acestui program în valoare de 754.500 lei, cheltuieli ce reprezintă lucări de consolidare, modernizare și extinderea clădirii.

CITEȘTE ȘI: Primăria Sectorului 4 se extinde și se modernizează cu fonduri europene

Pe lângă crearea de noi spații de birouri vor fi modernizate toate spațiile de birouri existente, precum și întreaga clădire.

„Pentru realizarea acestui obiectiv se va avea în vedere amenajarea unui spațiu nou pentru birouri în care își vor desfășura activitatea cca. 50 de persoane care asigură o activitate mai eficientă în domeniul administrativ”, se arată în raportul de specialitate ce însoțește hotărârea. Astfel se vor amenaja 17 birouri și 3 săli open space (săli necompartimentate) de câte 60 mp, fiecare birou având 18 mp.

„Este vorba de extinderea pe verticală a celor două corpuri de clădiri: sala de consiliu și corpul de clădire al Primăriei”, a explicat pentru B365.ro, directorul de la Direcția de Investiții din cadrul Primăriei Sector 4, Adrian Cormoș.

CITEȘTE ȘI: BUGET 2015 SECTOR 4: Care sunt principalele proiecte de investiții ale edilului Piedone în anul 2015

Consilierii locali au votat în luna octombrie a anului trecut indicatorii tehnico-economici pentru acest obiectiv de investiții. Astfel, valoarea totală a investiției se ridică la aprox. 14 milioane de lei (13.934.232 lei cu TVA), din care contribuția Primăriei Sectorului 4 va fi de 754.500 lei.

Cookies