Primăria Sectorului 4 a fost amendată de Brigada Rutieră

08 mai 2021
263 Afișari
Primăria Sectorului 4 a fost amendată de Brigada Rutieră

Primăria Sectorului 4 a fost amendată de Brigada Rutieră pentru că nu a demolat panourile cu inscripția „Sectorul 4” din intersecția Bd. Tineretului-Calea Piscului.

Primăria Sectorului 4 a fost amendată de Brigada Rutieră pentru nedemolarea panourilor cu inscripția „Sectorul 4” din intersecția Bd. Tineretului-Calea Piscului, desi instituția a fost sesizată încă din ianuarie 2021 că acestea au fost montate fără autorizație.

Polițiștii anunță, scrie Buletin de București, și că a fost trimisă o altă notificare de demolare a stâlpilor din parcul Tineretului și că situația va fi monitorizată.

Primăria condusă de Daniel Băluță a fost sesizată, notează sursa citată, încă din ianuarie 2021, că panourile au fost montate fără autorizație și trebuie demolate.

Bulevardul Tineretului are patru benzi, câte două pentru fiecare sens, care din 2019, pe o porțiune de peste 50 de metri sunt despărțite de trei panouri inscripționate cu sigla și numele sectorului.

La începutul anului 2021, locuitorii din zonă au trimis o petiție Birgăzii Rutiere pentru a întreba dacă este legal să fie construiți stâlpi în mijlocul benzilor de rulare.

Locuitorii cartierului Tineretului au fost înștiințați pe 18 ianurie de SC Totul Verde S.A., societate care se ocupă de amenajarea domeniului public din Sectorul 4, că panourile au fost construite legal.

 

Cookies