ARHIVA B365

Primăria Sectorului 3 va moderniza sistemul rutier de pe strada Ilioara. Cât va costa investiția

„Lucrările constau în executarea unui sistem rutier nou în vederea îmbunătățirii capacității portante a suprafeței de rulare cu amenajarea platformei străzii, inclusiv a trotuarelor”, se arată în expunerea de motive a hotărârii aprobate de consilierii locali ai Sectorului 3.

Valoarea totală a investiției este de 621.920 de lei cu TVA (aproximativ 140.000 de euro), se arată în anexa hotărârii de consiliu. Anexa poate fi consultată, AICI.

Potrivit proiectului, se va așterne strat de uzură din beton asfaltic BA16 în grosime de cm și strat binder de criblură BAD25 în grosime de 5 cm. De asemenea, lucrările de reparații prevăd așternerea unui geocompozit cu rol antifisură, un strat de beton ciment C20/25 în grosime de 20 cm, strat balast în grosime de 20 cm și strat nisip în grosime de 10 cm. Încadrarea zonei carosabile se va face cu borduri prefabricate 20×25 cm/10×15 cm, așezate pe fundație din beton de ciment C8/10. 

Potrivit Google Maps porțiunea de stradă ce urmează a fi reabilitată se întinde de la intersecția str. Ilioara cu Str. Soldat Ștefan Constantin până la intersecția cu str. Malva.

f

Durata de realizare a investiției este de 3 luni, din care 2 luni sunt destinate lucrărilor de execuție.

 


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button