Primăria Sectorului 3 a montat kilometri de borduri noi peste cele existente, pe marile bulevarde

Primăria Sectorului 3 a montat kilometri de borduri noi peste cele existente, pe marile bulevarde

In ultimele saptamani, Primaria Sectorului 3 a inceput sa puna borduri pe marginea spatiilor verzi de pe marile bulevarde din sector. Astfel, pe bd. Th. Pallady, in zona industriala, peste bordurile existente se toarna noi borduri de culoare caramizie. La fel se intampla pe bd. Nicolae Grigorescu, bd. Basarabia si str. Traian, noteaza HotNews.ro.

Potrivit Administratiei Strazilor Bucuresti aceste lucrari sunt realizate de Primaria Sectorului 3.

Conform sursei citate, pentru intretinerea strazilor din sector se afla in desfasurare un contract cadru in valoare de circa 21 milioane lei fara TVA. Totodata, institutia vrea sa atribuie pentru acelasi lucru doua contracte cadru, pe 4 ani, in valoare totala de peste 60 milioane lei.

Potrivit site-ului de licitatii publice, Primaria sectorului 3 a incheiat in august 2013 un contract cadru pe 20 de luni pentru lucrari de modernizare, sistematizare pe verzticala, reabilitare si pietruire necesare sistemului rutier din sectorul 3, mai pe scurt reabilitare strazi. Valoarea acestui contract este de circa 21 milioane lei si a fost castigat de:
– ASOCIEREA S.C. DOMARCONS S.R.L. – S.C. KENTEL DESIGN S.R.L.
– ASOCIEREA S.C. DELTA ACM 93 S.R.L. – 360 INGINERIE URBANISM ARHITECTURA
– S.C. EUROVIA CONSTRUCT INTERNATIONAL S.A.
– ASOCIEREA S.C. STRACO GRUP S.R.L. – S.C. FRISAROM ENGINEERING S.A.
– ASOCIEREA SOCIETATEA SCIT IMPEX SRL – S.C. GHECON CONSTRUCT S.R.L. – S.C. GLOBAL SERVICE PROIECT S.R.L.
– ASOCIEREA S.C. CONSTRUCTII ERBASU S.A. C & D BEST DESIGN CONCEPT S.R.L.

Tot potrivit site-ului de licitatii publice, in prezent, Primaria Sectorului 3 a scos la licitatie, la inceputul anului, doua contracte pentru intretinerea strazilor si trotuarelor in valoare totala de peste 60 milioane lei. Licitatiile sunt inca in desfasurare.

Primul contract cadru se va desfasura pe 4 ani si are ca obiect „lucrari de alei si trotuare in sectorul 3 al municipiului Bucuresti”. Valoarea estimata a acestuia este de circa 45 milioane lei fara TVA.

Al doilea contract cadru are ca obiect realizarea lucrarilor de reparatii curente a strazilor din sectorul 3 si se va desfasura tot pe durata a 4 ani. Valoarea estimata a acestui acord este de circa 22 milioane lei fara TVA.

Vezi şi: Cum pune Negoiţă alei şi trotuare de 12 mil. euro,peste alte lucrări similare dintr-un alt contract