Primăria Sectorului 3 a început reparațiile la carosabil și parcările de reședință

05 iun. 2021
195 Afișari
Primăria Sectorului 3 a început reparațiile la carosabil și parcările de reședință

Echipele Primăriei Sectorului 3 au început reparațiile la carosabil și în parcările de reședință, potrivit unui anunț al primarului Robert Negoiță.

Primăria Sectorului 3 a început reparațiile la carosabil și parcările de reședință

„Profităm de vremea bună (în sfărșit, după toate aceste zile ploioase) și mobilizăm echipele Primăriei Sectorului 3 și pentru reparații la carosabil și în parcările de reședință”, a anunțat Robert Negoiță pe pagina de Facebook.

Primarul Sectorului 3 anunță că vor continua și lucrările de optimizare a spațiilor din diferite zone, adică refacerea adecvată a trotuarelor, extinderea spațiilor verzi și amenajarea optimă a parcărilor de reședință.

De asemenea, Robert Negoiță le amintește cetățenilor din Sectorul 3 că este importantă implicarea acestora. Cetățenii pot trimite sesizări pe pagina de Facebook, pe aplicația mobilă Primăria Sectorului 3, dar și direct pe site.

„Nu uitați, este importantă și implicarea cetățenilor:

– în continuare, îmi puteți trimite și mie aici, așa cum ne-am obișnuit, sesizări (străzi ce au nevoie de reparații, propuneri de reorganizare a zonelor etc sau alte probleme a căror rezolvare ține de PS3)

– sesizări putem face direct în 📲aplicația mobilă Primăria Sectorului 3, valabilă pentru orice dispozitiv mobil, indiferent de sistemul de operare (Android sau iOS)

– putem sesiza și direct din site-ul www.primarie3.ro / Hartă Sesizări/ Semnalează Problema https://iloves3.primarie3.ro/CityCareWeb/”, a spus Robert Negoiță.

Cookies