Primăria Sectorului 3 a început lucrările pentru pasajul de la Pallady, la intrarea pe Autostrada Soarelui. Primarul Robert Negoiță îl acuză pe Nicușor Dan că blochează alte două pasaje

19 apr. 2022
11302 Afișari
Primăria Sectorului 3 a început lucrările pentru pasajul de la Pallady, la intrarea pe Autostrada Soarelui. Primarul Robert Negoiță îl acuză pe Nicușor Dan că blochează alte două pasaje

Primăria Sectorului 3 a început, marți, 19 aprilie, lucrările pentru construirea unui pasaj rutier suprateran la ieșirea din București și intrarea pe Autostrada Soarelui din bulevardul Pallady.

Pasajul, cu o lungime de aprox. 350 de metri, are o durată de execuție de 12 luni și va fi construit în zona intersecției bulevardului Theodor Pallady cu Drumul între Tarlale.

Valoarea contractului este de 38 de milioane de lei din care 17 milioane cerere de finanțare prin Programul de Investiții Anghel Saligny, și va fi ridicat cu firma proprie a Primăriei, Algorithm Residential S3, anunță Primăria Sectorului 3.

„Se va ajunge ușor la Autostrada A2”

„Este un moment foarte important. Astăzi am demarat lucrările de construire a podului situat la intersecția bulevardului Theodor Pallady cu Autostrada A2 și Drumul între Tarlale. De mai bine de doi ani încercăm să obținem avizele necesare demarării acestui proiect care va fluidiza circulația dinspre oraș către Constanța. Totodată, Drumul între Tarlale va avea patru benzi astfel încât din partea de nord a Bucureștiului se va putea ajunge foarte ușor la Autostrada A2”, a explicat Primarul Sectorului 3 Robert Negoiță.

Alte două poduri ar urma să fie construite, tot în regie proprie, peste calea ferată, la Cățelu și la intersecția cu strada Teclu. Edilul Sectorului 3 a acuzat Primăria Generală condusă de Nicușor Dan că blochează eliberarea avizelor pentru acestea.

O altă primărie de sector, Primăria Sectorului 4 construiește un pasaj suprateran la intersecția Metalurgiei cu cerere de finanțare prin Programul Anghel Saligny.

Îți recomandăm să citești și:

 

Cookies