Primăria Sectorului 2 va face un control la firma pe terenul căreia un copil a fost omorât de câini

de:
03 sept. 2013
2 Afișari
Primăria Sectorului 2 va face un control la firma pe terenul căreia un copil a fost omorât de câini

Purtătorul de cuvânt al Primăriei Sectorului 2, Anatol Albu, a declarat că, în prezent, reprezentanţii autorităţii locale sunt în faza de identificare a celui care deţine terenul, întrucât SC Laguna Tei SRL ar fi cedat o parte din terenul unde figurează sediul firmei, de pe strada Tuzla, unde luni a fost ucid de câini copilul de patru ani. „Deocamdată suntem în faza de identificare a proprietarului, pe care îl căutăm împreună cu Poliţia Locală Sector 2. Trebuie să-l găsim, pentru că, în lipsa acestuia, nu putem intra pe terenul respectiv pentru a face verificări”, a spus Anatol Albu, scrie realitatea.net.

Acesta a precizat că, deşi a existat intenţia efectuării unui control încă de luni, după producerea tragediei, nu s-a putut intra în zonă deoarece poliţia efectua cercetarea la faţa locului. Anatol Albu a precizat că dintre câinii care au fost ridicaţi luni, trei aveau sigiliu, fiind începute verificări pentru a se stabili cine trebuia să aibă grijă de aceşti câini.

El a mai spus că anchetatorii vor decide, în urma anchetei, cine se face vinovat, Primăria Sectorului 2 putând doar amenda firma pe terenul cărei copilul de patru ani a fost ucis de câini. Anatol Albu a adăugat că Primăria Capitalei este responsabilă de administrarea câinilor comunitari, iar Primăria Sectorului 2 a semnalat de mai multe ori municipalităţii existenţa haitelor de câini.

Un copil în vârstă de patru ani a murit, luni, după ce a fost atacat de câini maidanezi, în apropierea Parcului Tei, din Sectorul 2, iar fratele acestuia, de şase ani, a fost muşcat de un picior, dar a reuşit să fugă şi să-şi anunţe bunica.

Copilul omorât de câini în Capitală a fost mușcat de sute de ori, doar pe tălpi nu avea răni

Citește și: SCANDALOS: Câinele care a omorât copilul ieri în București aparținea unui ONG 

Cookies